Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi koliko ste jedinica imali najvise u Društvo forumu; jednu...na polugodistu 3. srednje....matematika...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-02-08, 21:47   #11 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,256
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Re: koliko ste jedinica imali najvise

jednu...na polugodistu 3. srednje....matematika
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 23:44   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

nikad ni jednu, na svu srecu
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 00:03   #13 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,245
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Nikad niti jednu.
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 00:08   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-02-08
Godina: 20
Poruka: 258
Ayanna se izdvaja iz maseAyanna se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Nikad niti jednu.
Štreberu!

3 komada na polugodištu 2. srednje. Jedna od njih iz vjeronauka!

Ayanna je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 07:50   #15 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

samo 1, na polugodištu 3. srednje iz sklopova, ali i to ima svoju priču

Teško je postojao netko ko nije imao 1 iz tog predmeta
A na kraju godine iz sklopova 3, a niti jedna ocjena veća od 2 u imeniku
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 10:59   #16 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,373
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Nikad niti jednu. Prvu jedinicu dobila na kraju 2. srednje i možda sam do kraja srednje nakupila 10 komada (od kojih je 8 bilo iz konstrukcija odjeće). Ako

Ali sam zato okinula jednu godinu na faxu. Više volim to ili sve ili ništa
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 12:53   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,515
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

U četvrtom srednje me frajer iz tjelesnog za malo poslao na popravni. Imao sam jedinicu cijelu godinu. Nisam se baš slagao sa njegovim metodama. Na kraju mi je pijandura rekao da mi je progledao kroz prste
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 13:17   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Nikad nijednu...samo što ću sad u 3. semestru imat minimalno dvije ,tj. neću dat 2 ispita , a i danas imam jedan koji visi...
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 13:51   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,515
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Nikad nijednu...samo što ću sad u 3. semestru imat minimalno dvije ,tj. neću dat 2 ispita , a i danas imam jedan koji visi...
Ja imam jednog takvog svaki dan
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 13:56   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,621
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

nikada nisam imala jedinicu. dobila sam par puta iz vladanja na satu jedino.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113