| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koliko ste jedinica imali najvise u Društvo forumu; jednu...na polugodistu 3. srednje....matematika... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise Štreberu! ![]() 3 komada na polugodištu 2. srednje. Jedna od njih iz vjeronauka! ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise Nikad niti jednu. Prvu jedinicu dobila na kraju 2. srednje i možda sam do kraja srednje nakupila 10 komada (od kojih je 8 bilo iz konstrukcija odjeće). Ako ![]() Ali sam zato okinula jednu godinu na faxu. Više volim to ili sve ili ništa ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise U četvrtom srednje me frajer iz tjelesnog za malo poslao na popravni. Imao sam jedinicu cijelu godinu. Nisam se baš slagao sa njegovim metodama. Na kraju mi je pijandura rekao da mi je progledao kroz prste ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise Nikad nijednu...samo što ću sad u 3. semestru imat minimalno dvije ,tj. neću dat 2 ispita , a i danas imam jedan koji visi...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise nikada nisam imala jedinicu. dobila sam par puta iz vladanja na satu jedino.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:00.