| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koliko ste jedinica imali najvise u Društvo forumu; koja si ti štreberčina... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Veteran | Re: koliko ste jedinica imali najvise Na polugodištu trećeg srednje imao sam 4 komada a na kraju godine da stari nije potegnuo neke veze i da nisam dobio pitanja koja moram naučit da ispravim jedinicu iz jednog predmeta (iz jednog su mi poklonili dvojku ) pao bi razred...ovako sam išao samo na 2 popravna ![]() Inače sam bio solidan učenik al te godine me nekaj puklo u glavu i samo sam markirao i ništa ne učio ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: koliko ste jedinica imali najvise Citat:
![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise Nitijednu
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. Zadnji Uredio vibica : 28-02-08 u 22:12. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,269
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise Citat:
![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise Na sreću nula bodova.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.

) pao bi razred...ovako sam išao samo na 2 popravna