Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi koliko ste jedinica imali najvise u Društvo forumu; koja si ti štreberčina...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-02-08, 19:03   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,341
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto
Re: koliko ste jedinica imali najvise

koja si ti štreberčina
Clank je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 20:48   #32 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,870
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Na polugodištu trećeg srednje imao sam 4 komada a na kraju godine da stari nije potegnuo neke veze i da nisam dobio pitanja koja moram naučit da ispravim jedinicu iz jednog predmeta (iz jednog su mi poklonili dvojku ) pao bi razred...ovako sam išao samo na 2 popravna
Inače sam bio solidan učenik al te godine me nekaj puklo u glavu i samo sam markirao i ništa ne učio

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 20:53   #33 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,876
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

ja nijednu, ali znam nekog tko ih sad ima bar 5

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 21:28   #34 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 21
Poruka: 518
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Citat:
Pravi autor: RizLA Pogledaj Poruke
previse sveukupno,iz jednog predmeta ih je bilo 30+ tako da profa nije mogla vise upisivati na desnu stranu pa je pocela dodavati kulje u livu di se text upisuje..
Ha ha ha pitam se na koga me to podsjeca
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 22:02   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,010
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Nitijednu

Zadnji Uredio vibica : 28-02-08 u 22:12.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 22:53   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,390
pajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu auru

niti jednu
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 22:59   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,269
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Korozija Pogledaj Poruke
sedam. na prvoj godini. sve zbog vladanja, jebote igro sam pokera dok je ova iz matematike predavala i pjenila. I što je najsmješnije na kraju: kada su me proglasili za delkventa ja postanem najbolji fizičar u školi i odem na takmičenje.
Žena ti srala bezveze...najbolji igrači pokera su matematičari..naš ti kolko tu ima kombinacija i kakva je vjerojatnost...trebo si joj lijepo objasnit
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 23:01   #38 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: RizLA Pogledaj Poruke
previse sveukupno,iz jednog predmeta ih je bilo 30+ tako da profa nije mogla vise upisivati na desnu stranu pa je pocela dodavati kulje u livu di se text upisuje..
Misli se na zaključenu ocjenu polugodište/kraj
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 10:46   #39 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Na sreću nula bodova.
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 16:26   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,522
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Misli se na zaključenu ocjenu polugodište/kraj
"previse sveukupno" tu sam mislia na polugodiste/kraj
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108