| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koliko ste jedinica imali najvise u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs 1.. prvi srednje.. sjecam se samo da se zvao ttk.. i frajerica me mrzila jer je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise u drugom srednje tri jedinice na polugodistu...i na kraju sam SAMO iz matematike isla na popravni ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: iz šume Blairwitch...
Poruka: 1,149
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise Ups.. ja sam mislila ovako sveukupno u imeniku...![]() Pa ovako sam imala 3 komada na polugodištu... i to je sve... ![]()
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: iz šume Blairwitch...
Poruka: 1,149
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise E ovako.. imala sam 3 komada iz 3 predmeta na polugodištu, ali nisu bili čisti komadi, bile je i poz. ocjena ... jel si na to mislio...ili?
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:07.