| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koliko ste jedinica imali najvise u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Arnoud baš sam štreber - ništa nemoj se bunit.. dobro je dok je tako..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise ..jel se misli na kraj godine ili općenito, u imeniku? ako je ovo drugo, najviše sam imala 4 jedinice, i to ove godine: 3 iz matematike i 1 iz njemačkog.. usprkos tome, imam sad mat 4, a nje 5..bwahahahahaha ![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: koliko ste jedinica imali najvise Jednom na polugodištu - 5 lakih komada. Sveo sam sve samo na jedan popravni - jebena matematika za nadobudnike koji žele znati više. Ja nisam. I u prvom srednje sam iz njemačkog imao 26 komada i niti jednu pozitivnu. Iz oba polugodišta. Naravno da sam završio na popravnom, a onda sam tamo rasturio i na kraju godine imao 3! |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise Kod mene je sada jebada,manje od 10 dana do kraja 5,6komada neznam ni sam,2 garantirano zaključene,a za ostatak se moram boriti,ali mislim ipak da neće nitko drugi zaključiti.Matematika i Knjigovodstvo to je kod mene postao običaj svake godine na popravak,jednio sam se uspio izvući u prvom srednje Knjigovodstvo da neidem,ali zato sam matematiku išao..... |
| | |
![]() |
« Pitanje
|
Skripta iz povijesti? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:38.