| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi koliko ste jedinica imali najvise u Društvo forumu; pa samo sam u 1. na polugodištu imal dvije, a na kraju jednu, i da u 2. na polugodiš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #76 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: koliko ste jedinica imali najvise Citat:
![]() ja sam imo 70-ak po godini... u srednjoj... ![]() al nikad nisam imo 1 na kraju... ![]()
__________________ º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨ ¨°º¤ø„¸ ACDC „ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨ ROCKS!! ``°º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸¨°º¤ø | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 20
![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise jedan moj frend je u 4. srednje sve predmete pao tj. 14 u gradjevinskoj skoli........a ja 1 i lagano nastavio godinu ![]()
__________________ [img size=150]http://www.usersigs.com/site/data/thumbnails/15/35.gif[/img] |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-06-08 Lokacija: Osijek Godina: 15
Poruka: 18
![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise Nikad nisam imala jedinicu zakljucenu... ![]() Ja sam uvijek uspjela ispraviti to zadnji tjedan (dan ) škole.
__________________ Wir haben kein Probelm mit Alkohol, nur ohne!!! ![]() Schatz, wir 2 sind einfach zu cool fur diese Welt!! |
| | |
| | #80 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste jedinica imali najvise Znao sam i dobiti ponekad 1 ,,, ali nikada nisam imao zakljucenu jedinicu, ni na polugodistu ni za kraj ... Jedanput mi je profesorica u II. srednjem rekla da moram sljedeci sat odgovarati ili ce mi zakljuciti 1 za kraj godine (imao sam 3,4,1,1 ...) ,,, ja ko lud ucio po cijele dane, na kraju me nije nista ni pitala samo mi je 2 zakljucila i rekla sigurna sam da si ucio pa te necu ni pitati ... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:42.