| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi lektire u Društvo forumu; pisete li lektire sami, imate li vodic kroz lektire pa iz njega prepisujete ili s interneta skidate podatke o lektiri...??? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-05-08 Lokacija: negdje na Marsu Godina: 13
Poruka: 178
![]() | lektire pisete li lektire sami, imate li vodic kroz lektire pa iz njega prepisujete ili s interneta skidate podatke o lektiri...??? ja skidam s interneta... zanima me na koji nacin Vi pisete lektiru! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: lektire Do sada smo za svaku lektiru morali pisati citate i sve od a-ž, a ove godine pola toga u školi pišemo kao test. dobijemo pitanja i onda odg. na njih i tako nam ocjeni. inače mrzim pisati lektiru jer je to gubljenje vremena. napišem sve i najbolje u razredu i dobijem 3. ne prepisujem s interneta ni iz vodiča jer zna doslovno sve što piše na internetu i u vodičima, ali i nisu od koristi jer nitko ne piše citate.
__________________ __________________________________________ gggiga says: Zaaaaasto Mandzukic, zaaaasto ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 1,045
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lektire 90ih nije bilo lektire na internetu, a bome nije ni bilo interneta doma, tak da se lektira morala čitati - tko je htio, a tko ne popio je kolac. nije mi žao što sam je čitala, naravno, al znam 100% da bi prepisala s interneta da ga je bilo. to je tak kad ideš u školu. ![]() hoću reći: probajte čitati, a ako baš nikako ne ide, onda..
__________________ You only live twice |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,108
![]() | Re: lektire Citat:
![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: lektire Citat:
![]() Stara mi je pokazala svoj iz pitaj boga kada ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: lektire na početku karijere sam čitao knjige i pisao sam, kasnije se uredno prepisalo ali kako volim čitati knjige sam skoro sve pročitao
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| The Eye | Re: lektire kako kad, cilu osnovnu san uredno sve solo, u srednjoj ovisi, ako bi mi knjiga legla onda solo inace bi se sredila biljeznica od nekoga(to samo prvi srednje) jer posli je i profesor shvatio da nema previse smisla tako da smo usmeno odgovarali
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:43.