| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi lektire u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: icegirl Do sada smo za svaku lektiru morali pisati citate i sve od a-ž, a ove godine ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-05-08 Lokacija: negdje na Marsu Godina: 13
Poruka: 176
![]() | Re: lektire Citat:
pisat testove iz lektire(evo,bas smo danas jedan napisali iz sretnog princa)...a inace mi uvijek nade neku MALU greskicu i da 4...NE KUZIM ZAKAJ...a ja sam jednom kratak sadrzaj prepisala s interneta a ona nikaj ne skuzi.. | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: lektire Citat:
, šalim se. Kod mene u razredu nitko iz hrvatskog nema 5, ja sam dva puta imala 4, dvoje učenika 3, a ostali 2 i njih dosta 1. Pretjeruje do kraja. Kod nje 5 može dobiti samo onaj tko zna više od nje same. Stvarno traži od gramatike da se zna sve što smo učili u školi do zadnje lekcije.lako za sadržaj, sadržaj i odvijanje radnje kroz lektiru je isti... pa nije fora da te u tome lovi
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
JADNI VI... eto...mi imamo isti problem...mislim ne iz hj nego iz matematike...iz mat ima samo streber iz naseg raza 5 a svo drugi manje...al ova nam nikaj ne objasni...luda zena... | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
ispričavam se za OFF
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš Zadnji Uredio icegirl : 27-05-08 u 21:47. | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
a mi iz pid isto sami sve radimo...ono... Boze dragi pa to mozemo i kod kuce..lol... a vidim da vi imate vise problema nego mi... ah...nemam rijeci... ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
ajd i hrvatski nam izdiktira po 3 stranice velike bilježnice od svake lekcije
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lektire Ajde, ajde, pitajte ubuduće koje lektire vam trebaju pa ću vam ih ja napisat' iz glave ili pomoću bilješki s predavanja, tako da vam profesorica ne može reć' da ste prepisali iz vodiča ili s neta. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lektire kolko detaljno na netu ima smrt smail age čengića napisano? neda mi se jos trazit, samo ako znate nesto profesorica govorila da moramo detaljno procitat a glupo mi na kraju sad komad dobit
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: lektire sluge zove smail aga usred stolca kule svoje a u zemlji hercegovoj ajte vamo sluge moje Il tako nešta ![]() S tim nas je naša profesorica ubila... znala je napamet cijelo prvo pjevanje, ako ne i cijelu knjigu ... Jedna od boljih knjiga iz lektire, naravno kad se prevede na normalan jezik, ima skroz dobru priču Mislim da ti je najbolje pročitat knjigu jednom - dvaput, ne treba puno vremena, a može se skužit nabrzinu...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:30.

, šalim se. Kod mene u razredu nitko iz hrvatskog nema 5, ja sam dva puta imala 4, dvoje učenika 3, a ostali 2 i njih dosta 1. Pretjeruje do kraja. Kod nje 5 može dobiti samo onaj tko zna više od nje same. Stvarno traži od gramatike da se zna sve što smo učili u školi do zadnje lekcije.

... Jedna od boljih knjiga iz lektire, naravno kad se prevede na normalan jezik, ima skroz dobru priču