| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi lektire u Društvo forumu; nepamtim koju sam zadnju procitao, mislim zivotinjsku farmu prije dosta, ma makar imala 10 stranica ja cu procitat ali misli ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lektire nepamtim koju sam zadnju procitao, mislim zivotinjsku farmu prije dosta, ma makar imala 10 stranica ja cu procitat ali misli ce bit na necem sasvim desetom i neda mi se to citat glavno da ona ispita prvo ove koji su procitali i onda je lakse ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lektire Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: lektire Citat:
Nemogu oni mene skužit toliko puta koliko ja njih mogu zajebat! SUCKERS! ![]()
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lektire Ako mi se prvih 20-ak stranica knjige svidi, procitam ju cijelu. Ako ne, onda ne.. ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lektire Ako procitam, onda mi je najmanji problem ju napisati i raspravljati o njoj.. A u osnovnoj sam citala.. I u nekom zamahu entuzijazma u prvom srednje.. Dalje ne bas, prestalo biti zanimljivo valjda..
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: lektire Citat:
![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lektire Tako je Od lektire mi se jedino svidio Werther i Lovac u zitu.. Vise volim citati nesto sto nasumice izabrem u knjiznici..
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:58.