Pazite ovo..Doso ti jedan lik u skolu (mentalno zahvacen) i mi ti pisemo kratku vjezbu,on dobio tam neki list i drka s njim xD
Pita ti on nastavnicu koliko je 1+1 ona samo suti prekrene ocima i vidi da on drka ispod stola
Raspravljate o temi Matematicki zadaci u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; Naučiš ga koristit...
Pazite ovo..Doso ti jedan lik u skolu (mentalno zahvacen) i mi ti pisemo kratku vjezbu,on dobio tam neki list i drka s njim xD
Pita ti on nastavnicu koliko je 1+1 ona samo suti prekrene ocima i vidi da on drka ispod stola
evo ti ice ...od kaleta
ja znam dobro tablicu množenja.![]()
ja bi reko da je to
(x-3)/2=(x-3)*2
ako je tako, onda x=3
if i cut off your arms and cut off your legs would you still love me?
Molio bih bih odgovor na matematičko pitanje koje glasi:
Postoji jedna znamenka koja nam je dovoljna da samo uz pomoć nje napišemo dva broja do 20. Razmisli koja je to znamenka i napiši ta dva broja ??? Pitanje iz 1 razreda osnovne škole.
pa 1
1 i 11
ili postoji neka caka?
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Hvala na odgovoru icegirl i kao što je gggiga označio to je samo zadatak za 1 razred osnovne škole.
Evo imam problema sa rješavanjem jednog zadatka, pa bih bio zahvalan kada bi mi netko objasnio kako riješiti.
Prosječna težina učenika u razredu je 55kg. Prosječna težina učenica u razredu je 47kg. Koliki je omjer broja učenika i učenica, ako je prosječna težina svih osoba (znači i učenika i učenica) u razredu 49 kg?