| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Maturalni radovi u Društvo forumu; Ja sam učenik srednje elektrotehničke škole u Rijeci, točnije maturant. I moram napravit neki maturalni rad za maturu, pa ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Maturalni radovi Ja sam učenik srednje elektrotehničke škole u Rijeci, točnije maturant. I moram napravit neki maturalni rad za maturu, pa ako ima netko već gotov (vezan uz elektrotehniku,naravno) neka ga stavi tu (sa shemama i svim ostalim) i olakša mi muke. Ako nema nitko onda ću se morat sam potrudit svejedno,hvala... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Maturalni radovi Ja sam zavrsio upravo tu skolu prije par godina, ali nazalost osim samog rada nemam apsolutno nista vezano za to, niti sheme niti icega ostalog... Ako ne znas sta bi i kako bi, predlazem ti da si jednostavno kupis kit (paket koji sadrzava sve elemente i plocu potrebnu za pojedini rad)... Jedino sto ces morat napravit je sama plocica jer ti nece priznat ovu iz kita. U samom kitu imas i shemu, i popis elemenata i osnovni opis rada samog uredaja. Ja sam bio izabro elektronski rulet (37 led dioda koje se naizmjence po redu pale popracene zvukom i lagano usporavajuci stane randomly na nekom broju), vrlo jednostavno i zanimljivo.
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Maturalni radovi završio tu istu etš pred par godina,al sam sav materijal (sheme i ostalo) kao i sam maturalni rad ostavio kao poklon školi , ako poznaš nekog iz starijih generacija sigurno možeš nabaviti bilo kakav maturalni rad jer ih većina drži još kod kuće...ako ne možeš se sam potrudit,a uvijek ti ostaje odlazak u 3. maj ili neku firmu gdje za bocu viskija možeš dobiti odličan rad ![]()
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Maturalni radovi isto kao i ja, imam negdje rad (PIC programator), al nist vise od toga jer nisam morao pravit elaborat jer sam prosao sva 4 razreda s 5
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: Maturalni radovi Vidim ima tu puno elektrotehničara a? Uglavnom, hvala na savjetima, ja sam se u međuvremenu raspitao još na nekim mjestima i saznao za ovu stranicu Elektronika.ba i čini mi se da tu ima svega i svačega, i shema i elaborata. Eto, nadam se da sam pomogao nekom, a dal sam pomogao sebi vidjet ćemo u 5mj na maturi. ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maturalni radovi ja sam završio elektrotehniku ptt -tel montera..imam radnju kabele ali telekomunikacijske..sve spajanja.....zaštite..itd itd.
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maturalni radovi Imam ti ja trokanlni lightshow, al pošto nisi u zg.. banana...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: matura, maturalni rad, maturalni radovi, radovi za maturu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

svejedno,hvala...

, ako poznaš nekog iz starijih generacija sigurno možeš nabaviti bilo kakav maturalni rad jer ih većina drži još kod kuće...ako ne možeš se sam potrudit,a uvijek ti ostaje odlazak u 3. maj ili neku firmu gdje za bocu viskija možeš dobiti odličan rad