pozdrav svima vidim da na veliko pomažete kod maturskih radova pa molim pomoć za FITOFARMACEUTE
-stetnici i bolesti krastavaca
Raspravljate o temi Maturalni radovi u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; Ima li netko knjigu trgovinsko polsovanje za prvi razred srednje trebala bih samo par stranica iz nje...
pozdrav svima vidim da na veliko pomažete kod maturskih radova pa molim pomoć za FITOFARMACEUTE
-stetnici i bolesti krastavaca
...ima li netko kakav maturalni rad na temu Audio/Video predajnik???
...ili možda neki link,bilo šta???
bok ljudi..trebao bi vas pitat za maturalni...ovako idem za elektromehanicara,,,imam temu....... pokretanje trofaznog asinkronog kaveznog motora zvijezda-trokut pomocu grebenaste sklopke,,....pa ak sta moze pomoc...hvalaa
Vrlo povoljno nudim usluge:
- pisanje seminarskih radova
- pisanje maturalnih radova
- Power Point Prezentacije ( vezane uz seminare )
- referati/eseji
- prijepisi
Najpovoljnija, brza i efikasna usluga na tržištu koja vam štedi i oslobađa vrijeme za obavljanje poslova veće važnosti. Za kontakt i sve dodatne informacije koje vas zanimaju, a nisu obuhvaćene u navedenom tekstu obratite nam se na PM.
pozz
ejjj ljudiii stvarno trebam pomoc ....gdje mogu nac materijal za maturalnu radnju ??tema je fakt teska negativne pojave u dionicarstvu ....
Molim bez spamanja; chattanja i počnite koristiti edit!
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
pozdrav ljudi...dali ima netko gotov maturalni rad,ili bar da mi pripomogne...nisam skrtac,platit cu,samo da se rjesim toga,jer pojma nemam kako bi napisao... ugostiteljska sam skola,kuhar,3 razred... tema je : administrativni poslovi u kuharstvu...hvala
pozdrav ljudi...dali ima netko gotov maturalni rad,ili bar da mi pripomogne...nisam skrtac,platit cu,samo da se rjesim toga,jer pojma nemam kako bi napisao... ugostiteljska sam skola,kuhar,3 razred... tema je : administrativni poslovi u kuharstvu...hvala
imam ja. cijena je 80 kn ko si iz Hrv, ili 20 KM, ako si iz BiH