Ja sam svoj napravio za 15 min copy-paste
Raspravljate o temi Maturalni radovi u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; Kod: Idem u elektrotehnicku skolu Zemun,i treba mi maturski rad za trogodisnji smer,u pitanju su rashladni uredjaji. Imam tri teme ...
Ja sam svoj napravio za 15 min copy-paste
Bok ljudi. Idem u Teslu i fakat ne znam kaj napisat za maturalni. Ak ima netko bilo kakvu dokumentaciju na temu "detektor metala", opis rada, bilo kaj da mi pošalje na mail matomina@globalnet.hr. Hvala!
pozdrav ljudi, ja imam temu za maturalni rad : SAD, pa bi molio ako netko ima bilo kaj vezano za SAD, neki link na kojem ima puno podataka od nastanka SAD pa nadalje ili ako netko daj bože ima vec gotov rad molio bih da stavite ili da me uputite na neke linkove. Hvala!
ovak, idem u elektro teh skolu i za maturu trebam napisat nesto na temu ANTIVIRUSNI PROGRAMI I VIRUSI, aj please ak ima netko nesto od toga nek mi posalje na mail
dooki@net.hr
Ja pravim audio pojačalo 140w i nemogu nigdje u HR naći ON709,a neznam jel če mi raditi s nekim od ovih BDX63, BDX65, BDV65, BDX87 i 2SD412! Ako je netko to pravio neka se javi! BTW-I trebam dokumentaciju ako netko ima!
ja imam iz ptš-a račvasti i ravni nastavak (tk kabela)
a sada mi treba nešto za ruđer..
All in all you're just another brick in the wall......
Ja za maturalni rad imam temu sokovi pa ak ima neko ko je išo u trgovačku nek pošalje na mail jkisur@irb.hr,
Tema za maturalni rad iz engleskog mi je restorani.
Molim bilo koga da mi nekako pomogne jer stvarno
sam zbunjen i neznam od kuda da počnem,a nemam još
mnogo vremena![]()