| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Maturalni radovi u Društvo forumu; Kod: Idem u elektrotehnicku skolu Zemun,i treba mi maturski rad za trogodisnji smer,u pitanju su rashladni uredjaji. Imam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-03-07 Godina: 29
Poruka: 1
![]() | Re: Maturalni radovi Kod: Idem u elektrotehnicku skolu Zemun,i treba mi maturski rad za trogodisnji smer,u pitanju su rashladni uredjaji. Imam tri teme i od te tri teme treba jednu da izaberem,one su: 1: Zamena kompresora na zamrzivacu 2: Zamena kompresora na frizideru 3: Montiranje klima uredjaja Potrebna je samo jedna tema. Ako bilo sta drugo imas,a vezano je za rashladne uredjaje i moze da posluzi kao zavrsni rad,slobodno mi posalji. Ako imas,ili uspes da nadjes,molim te odgovori mi i reci gde bi to okacio.Meni nije problem ni da mi posaljes na mail: dule89@gmail.com Hvala puno! E ovo je problem jednog mog drugara, apa ako ima neko ko zna kako da mu pomognemo ... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-04-07
Poruka: 1
![]() | Re: Maturalni radovi Bok ljudi. Idem u Teslu i fakat ne znam kaj napisat za maturalni. Ak ima netko bilo kakvu dokumentaciju na temu "detektor metala", opis rada, bilo kaj da mi pošalje na mail matomina@globalnet.hr. Hvala! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 125
![]() | Re: Maturalni radovi pozdrav ljudi, ja imam temu za maturalni rad : SAD, pa bi molio ako netko ima bilo kaj vezano za SAD, neki link na kojem ima puno podataka od nastanka SAD pa nadalje ili ako netko daj bože ima vec gotov rad molio bih da stavite ili da me uputite na neke linkove. Hvala! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Maturalni radovi ovak, idem u elektro teh skolu i za maturu trebam napisat nesto na temu ANTIVIRUSNI PROGRAMI I VIRUSI, aj please ak ima netko nesto od toga nek mi posalje na mail dooki@net.hr |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maturalni radovi Ja pravim audio pojačalo 140w i nemogu nigdje u HR naći ON709,a neznam jel če mi raditi s nekim od ovih BDX63, BDX65, BDV65, BDX87 i 2SD412! Ako je netko to pravio neka se javi! BTW-I trebam dokumentaciju ako netko ima! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maturalni radovi Ja za maturalni rad imam temu sokovi pa ak ima neko ko je išo u trgovačku nek pošalje na mail jkisur@irb.hr, |
| | |
![]() |
| Tagovi: matura, maturalni rad, maturalni radovi, radovi za maturu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:40.