| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Maturalni radovi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: BITCHARKA Salvador Dali-zivot i djelo Jeee, nisam jedini koji piše maturalnu iz likovnog.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-12-06
Poruka: 1
![]() | Re: Maturalni radovi ELEKTRONIČKI STETOSKOP ako netko ima tekstualni dio, bio bih mu jaaaako zahvalan. ajde, prokopajte malo po ladicama ili po kompu. Ako nađete, slobodno pošaljite na nitrous.soul@gmail.com Zadnji Uredio blante : 27-04-07 u 19:17. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 20
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: Maturalni radovi ...ili ako je netko išao u ugostiteljsku/turističku tema mi je putničke agencije,očekivao sam da bi mogao nešto prek googlea naći,ali 0 bodova... bio bi jako zahvalan....
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-07 Godina: 20
Poruka: 18
![]() | Re: Maturalni radovi Evo i na mene je došlo da počnrm sa izradom mature. Elektrotehničar sam i dobio sam za napravit "Instrument za ispitivanje tranzistora i dioda": Štos je kaj shema tog spoja valda ima 1000 g. pa je elemente nemoguče nač. Ako neko ima ideju di to nač (Po mogučnosti Zagreb i okolica) nek please pomaže. I ako neko ima neku dobru stranicu koju bi mogo iskoristit u radu literature također bi bio jako zahvalan. PS. Svi koji su elektrotehničari nek sami biraju mature. Moja preporuka je da maznu kitove jer ovo je zajebancija koju nemožete zamislit. |
| | |
![]() |
| Tagovi: matura, maturalni rad, maturalni radovi, radovi za maturu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:54.