| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Maturalni radovi u Društvo forumu; Ako netko ima pismenu obradu Winamp light showa ili 8kanalnog light showa molim vas pošaljite na mail odidoma22@net.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 1
![]() | Re: Maturalni radovi Ako netko ima pismenu obradu Winamp light showa ili 8kanalnog light showa molim vas pošaljite na mail odidoma22@net.hr Treba mi do ponedjeljka....HVALA |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-06-07 Godina: 20
![]() | Re: Maturalni radovi Pozdrav svima... Iman jedan problemčić... Ako neko ima bilo kakvih podataka, tekstova, slika ili slično o CNC strojevima točnije o glodalicama općenito, bija bi jako zahvalan da me kontaktira na PM ili mail (kazuri@net.hr) unaprid zahvaljujem |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-05-07 Godina: 19
Poruka: 6
![]() | Re: Maturalni radovi ovako,moram napraviti maturalni rad za maturu(o managmentu),pa bih molio ako netko vec ima gotov(vezan za ekonomiju ili managment) maturalni rad neka ga stavi tu.ili posalje na mail normalan18g@net.hr.hvala |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Maturalni radovi Ja sam za maturalni rad (Tehničar za elektroniku jelte) napravio IC port koji lovi sve standardne IC daljinske pa i one univerzalne. Stvar je rađena za girder i funkcionira provjereno sa winampom i powerDVDom, MPC i još dosta ostalih media playera. Dijelovi su me došli oko 80 kuna. Ako se tko odluči to raditi i nešto mu nije jasno/nešto treba pošaljite PM [DOWNLOAD] (za otvaranje dokumenta koristiti Microsoft Office document imaging) |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-08-07 Godina: 18
![]() | Re: Maturalni radovi ja imam maturalnu iz likovnog od frenda jednog tema: kandinski.. pa ak kome treba nek se javi ja radim iz TZK tema: windsurfing pa ak tko ima kakvih linkica il informacija dobro bi mi doslo |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-06
Poruka: 7
![]() | Re: Maturalni radovi Ja idem u Elektrotehničku školu, smjer tehničar za mehatroniku i jel bi ja mogao napraviti neki maturalni rad na temu izrada web stranica. Ono HTML, CSS, PHP, sve opisati fino, cijeli postupak i sa nekim gotovim primjerima ? Ako netko može odgovoriti danas do 12h jer moram danas predati prijedlog u školu.
__________________ Blog katalog |
| | |
![]() |
| Tagovi: matura, maturalni rad, maturalni radovi, radovi za maturu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:43.