| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Maturalni radovi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: frckicazg da jesam!!!! a ko je cijenjena licnost?? netko iz tvog raz....hehe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-03-07 Godina: 18
Poruka: 1
![]() | Maturalni radovi...Pomoć Hitno!!! Bok Ljudi!!! Imam maturalni rad na temu optičko električki pretvarači.... Moram za 3 dana predat, pa ako ima netko da mi pošalje nešto na tu temu na email jasmin_89@net.hr ili kingslava@net.hr Unaprijed hvala!!! |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-07
Poruka: 2
![]() | Re: Maturalni radovi Pozz svima! ima li netko maturalni rad iz brodograđevne škole(Rijeka) smjer instalater grijanja i klimatizacije.? tema nije bitna. aj molim vas puno bi mi pomogli ![]() mžete mi se javit na traxxtor@gmail.com hvala unaprjed ![]() |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-12-05 Lokacija: Slovenski poluotok Godina: 19
Poruka: 188
![]() | Re: Maturalni radovi ovak, treba mi pomoć oko javascripta, znači općenito o java scriptu, dinamički html, opisati događaje u javascriptu. zahvaljujem unaprijed...
__________________ _DPG_DTP_ATL_LAX_LVC_Cash Money_MOB_WSTBS_ UCUD GEDIT, I ain't trippin', I ain't crabbin', I'm tippin' Real talk, babygirl, UCUD GEDIT |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-11-07 Godina: 19
Poruka: 3
![]() | Re: Maturalni radovi Jel ima netko kakve skripte o Fid sklopci (ili zaštitna strujna sklopka),čovjeće ima jako malo materijala o tom čudu...Ajd pliz se javite ak imate nešt za mene,pozdrav !
__________________ FC SCHALKE 04 |
| | |
| | #70 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Maturalni radovi NUDIM materijale za temu: sigurnost u WLAN-u Svi materijali su na engleskom jeziku (osim WEP prezentacije koja je na HRV). Ima dosta materijala jer sama tema sigurnost u WLAN-u je jako opširna. Materijali su skupljeni radi rađenja prezentacije o sigurnosti u WLAN-u* ![]() Stavio sam i datoteku Literatura.txt koja sadrži dobro (pravilno) oblikovane izvore (dakle ime prezime autora, godina izdanja itd.) koji bi se mogli staviti u seminar ili neki drugi rad. Sama datoteka Literatura.txt ima mnogo linkova na internet stranice, tako da literature ima podosta. Ako je netko zainteresiran neka mi se javi na PM ili mejl: vexcro@gmail.com *nije bilo prijevoda pošto se samo trebala napraviti kraća prezentacija i to se radilo o WEP-u, WPA-u i IEEE 802.11i. |
| | |
![]() |
| Tagovi: matura, maturalni rad, maturalni radovi, radovi za maturu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:24.