Stranica 11 od 11 PrvoPrvo ... 67891011
Pokazujem rezultate 101 do 106 od 106

Medicinski fax

Raspravljate o temi Medicinski fax u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; To je tško reći, jer samo ti znaš koliko brzo učiš. No, mislim da si prerano krenuo - završi ti ...

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Re: Medicinski fax

To je tško reći, jer samo ti znaš koliko brzo učiš.

No, mislim da si prerano krenuo - završi ti i četvrti razred, pa onda razmišljaj o prijemnom. Ko zna kako ćeš razmišljati za godinu dana.
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Starter Avatar od korisnika bellator
    Datum registracije
    08-10-08
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
    To je tško reći, jer samo ti znaš koliko brzo učiš.

No, mislim da si prerano krenuo - završi ti i četvrti razred, pa onda razmišljaj o prijemnom. Ko zna kako ćeš razmišljati za godinu dana.

Mi nemamo prijemne, mi sve rješavamo preko državne mature, a za to već sada moram krenuti jer neću imati vremena kasnije.

Možeš li mi odgovoriti i na drugi dio pitanja:

'I druga stvar. Što se ove gadljivosti tiče. Nisam gadljiv. Sa sela sam pa sam svašta radio zapitkujući veterinare (kastracija, porođaj - životinja, naravno), ali mene, na satu biologije recimo, smeta to što ja sebi kada učimo neki dio tijela ili pričamo o bolestima zamišljam sve to na sebi. Zato sam se teško nosio sa žilama i očima. Čim netko o žilama ja pomislim na svoje. Teško je to objasniti, ali jel imao tko sličnih iskustava i kako to riješiti?'

Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

E, tu ti ne mogu pomoći.

Starter
    Datum registracije
    07-01-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

pozdrav svima...ja sam sad drugi razred srednje i u zadnje vrijeme ful razmišljam o medicini...znam da se čini malo rano al takva sam hehe...svih čujem kak govore da je medicina ful teška pa me zanima dali je stvarno'...što je najteže? i koliko ste joj se morali posvetiti tokom dana i tako to...? =))

Starter
    Datum registracije
    25-03-08
    Poruka
    49
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Daniela000 Pogledaj Poruke
    pozdrav svima...ja sam sad drugi razred srednje i u zadnje vrijeme ful razmišljam o medicini...znam da se čini malo rano al takva sam hehe...svih čujem kak govore da je medicina ful teška pa me zanima dali je stvarno'...što je najteže? i koliko ste joj se morali posvetiti tokom dana i tako to...? =))
    je,ful je teška,i za upast i za završit.
    Oko 3-4 sata dnevno u prosjeku učim i 5-6 budem na faksu.al to nemora značit da će i tebi toliko trebati. to ti je baš faks koji ćeš završit ako to stvarno želiš,jer koji idu zbog neke zarade(koje u biti i nema previše) ili pritiska roditelja ti u pravilu ne završavaju faks. Sretno na drzavnoj maturi,nadam se da sam pomogao.

Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Medicinski fakultet je možda i najteži fakultet, a tome najviše pridonosi činjenica da ne možeš prenosit ispite (ili eventualno jedan, bezvezan). Što to znači? Na nekim fakultetima možeš upisati slijedeću godina sve i da ne položiš pola ispita odslušanih na godini (polažeš i u toku slijedeće godine), na medicini toga nema. Barem je tako bilo dok sam ja studirao.

Stranica 11 od 11 PrvoPrvo ... 67891011

Lajkaj nas na Facebooku