Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Medicinski fax u Društvo forumu; znaš onu reklamu za pringles...Once you pop you can't stop... tako kad jednom počneš učit onda će ti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-02-08, 20:46   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi
Re: Medicinski fax

znaš onu reklamu za pringles...Once you pop you can't stop...

tako kad jednom počneš učit onda će ti preć u naviku...ja sam kampanjac...pa mi uvijek treba period da se priviknem na učenje
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 20:50   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
znaš onu reklamu za pringles...Once you pop you can't stop...

tako kad jednom počneš učit onda će ti preć u naviku...ja sam kampanjac...pa mi uvijek treba period da se priviknem na učenje

jesi isao koji put na izborne u zg,ili tak negdje?
premda ja ne kuzim te ljude kak im se da cirkulirat za vrijeme tih sranja po drugim faxovima...dobro ajd ak polozis sve ,pa ono da vidis kak je drugdje...
cocopuff je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 20:54   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

na prvoj godini sam mogao ići ali nisam, a na drugoj baš i nisam mogao...al planiram ove godine ići al ne u zagreb...

pa uglavnom, bar ovdje na mom faxu, na izborne u druge gradove idu oni koji su riješili ispite...
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 20:56   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
na prvoj godini sam mogao ići ali nisam, a na drugoj baš i nisam mogao...al planiram ove godine ići al ne u zagreb...

pa uglavnom, bar ovdje na mom faxu, na izborne u druge gradove idu oni koji su riješili ispite...
a di bi?osijek,split?
sta fali nama u zg

cocopuff je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 20:58   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

zagreb sam vidio...a recimo u osijeku nisam nikad bio
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 21:07   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Meni je frend imao otvoreni prijelom ruke na nogometu , a ja sam mu se od šoka zrigo na nogu i tada sam saznao da od mene nikada neće biti doktor
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 21:09   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

uff jebate to boli za popizdit...al prave slike su kad dođeš na patologiju ili na sudsku medicinu
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 21:10   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Meni je frend imao otvoreni prijelom ruke na nogometu , a ja sam mu se od šoka zrigo na nogu i tada sam saznao da od mene nikada neće biti doktor
pa ja sam recimo skoro povracala kad sam vidjela edurardov prijelom na slici...

al' nije ti to vazno ,nama jedan prof rekao,da se sve to istrenira...naviknes se...
i kaze da obicno mi ''osjetjiviji '' budemo bolji doktori...(barem se nadam inace idem u prodaju lijekova po odjelima)
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 10:47   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,913
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
hoću...htio bih kirurgiju, točnije neurokirurgiju specijalizirat...

s obzirom da sam pred mjesec dana vidio da se samo 2 liječnika javilo za takvu specijalizaciju mislim da imam velike šanse da ju dobijem jednog dana...
Ima njih više nego što ti misliš..samo što nažalost odlučuju neki drugi faktori, kao i u svemu ostalome u životu,,

Medicina je prekrasna, ali i zahtijevan fakultet..Ne samo kolokviji i ispiti, već si tamo cijeli dan, vježbe, seminari..no,t o se na kraju sve isplati...
Najljepše je studentsko razdoblje života..Ja bi se rado vratila ponovo

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 10:56   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Moram priznat da je meni najljepše od kad sam počeo radit.

Medicinu konačno shvatiš tek kad imaš pred sobom čovjeka koji traži pomoć, a nema nikoga da ti pomogne. Sam si i o tebi sve ovisi. To se ne može naučit iz knjiga, na vježbama, kolokvijima, ispitima...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108