| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Medicinski fax u Društvo forumu; znaš onu reklamu za pringles...Once you pop you can't stop... tako kad jednom počneš učit onda će ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax znaš onu reklamu za pringles...Once you pop you can't stop... tako kad jednom počneš učit onda će ti preć u naviku ...ja sam kampanjac...pa mi uvijek treba period da se priviknem na učenje![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: Medicinski fax Citat:
jesi isao koji put na izborne u zg,ili tak negdje? premda ja ne kuzim te ljude kak im se da cirkulirat za vrijeme tih sranja po drugim faxovima...dobro ajd ak polozis sve ,pa ono da vidis kak je drugdje... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax na prvoj godini sam mogao ići ali nisam, a na drugoj baš i nisam mogao...al planiram ove godine ići al ne u zagreb... pa uglavnom, bar ovdje na mom faxu, na izborne u druge gradove idu oni koji su riješili ispite...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax Meni je frend imao otvoreni prijelom ruke na nogometu , a ja sam mu se od šoka zrigo na nogu i tada sam saznao da od mene nikada neće biti doktor ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax uff jebate to boli za popizdit ...al prave slike su kad dođeš na patologiju ili na sudsku medicinu![]()
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: Medicinski fax Citat:
al' nije ti to vazno ,nama jedan prof rekao,da se sve to istrenira...naviknes se... i kaze da obicno mi ''osjetjiviji '' budemo bolji doktori...(barem se nadam inace idem u prodaju lijekova po odjelima) | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,913
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax Citat:
Medicina je prekrasna, ali i zahtijevan fakultet..Ne samo kolokviji i ispiti, već si tamo cijeli dan, vježbe, seminari..no,t o se na kraju sve isplati... Najljepše je studentsko razdoblje života..Ja bi se rado vratila ponovo ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax Moram priznat da je meni najljepše od kad sam počeo radit. Medicinu konačno shvatiš tek kad imaš pred sobom čovjeka koji traži pomoć, a nema nikoga da ti pomogne. Sam si i o tebi sve ovisi. To se ne može naučit iz knjiga, na vježbama, kolokvijima, ispitima... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

...ja sam kampanjac...pa mi uvijek treba period da se priviknem na učenje