Raspravljate o temi Medicinski fax u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; znaš onu reklamu za pringles...Once you pop you can't stop... tako kad jednom počneš učit onda će ti preć u ...
na prvoj godini sam mogao ići ali nisam, a na drugoj baš i nisam mogao...al planiram ove godine ići al ne u zagreb...
pa uglavnom, bar ovdje na mom faxu, na izborne u druge gradove idu oni koji su riješili ispite...
zagreb sam vidio...a recimo u osijeku nisam nikad bio
![]()
![]()
Meni je frend imao otvoreni prijelom ruke na nogometu , a ja sam mu se od šoka zrigo na nogu i tada sam saznao da od mene nikada neće biti doktor![]()
uff jebate to boli za popizdit...al prave slike su kad dođeš na patologiju ili na sudsku medicinu
![]()
pa ja sam recimo skoro povracala kad sam vidjela edurardov prijelom na slici...
al' nije ti to vazno ,nama jedan prof rekao,da se sve to istrenira...naviknes se...
i kaze da obicno mi ''osjetjiviji '' budemo bolji doktori...(barem se nadam inace idem u prodaju lijekova po odjelima)
Ima njih više nego što ti misliš..samo što nažalost odlučuju neki drugi faktori, kao i u svemu ostalome u životu,,
Medicina je prekrasna, ali i zahtijevan fakultet..Ne samo kolokviji i ispiti, već si tamo cijeli dan, vježbe, seminari..no,t o se na kraju sve isplati...
Najljepše je studentsko razdoblje života..Ja bi se rado vratila ponovo![]()
Moram priznat da je meni najljepše od kad sam počeo radit.
Medicinu konačno shvatiš tek kad imaš pred sobom čovjeka koji traži pomoć, a nema nikoga da ti pomogne. Sam si i o tebi sve ovisi. To se ne može naučit iz knjiga, na vježbama, kolokvijima, ispitima...
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...