Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Medicinski fax u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dr Jekyll Moram priznat da je meni najljepše od kad sam počeo radit. Medicinu konačno shvatiš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-03-08, 11:28   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,926
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto
Re: Medicinski fax

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Moram priznat da je meni najljepše od kad sam počeo radit.

Medicinu konačno shvatiš tek kad imaš pred sobom čovjeka koji traži pomoć, a nema nikoga da ti pomogne. Sam si i o tebi sve ovisi. To se ne može naučit iz knjiga, na vježbama, kolokvijima, ispitima...

Hehehe..Iako čovijek uči cijeli život, ne moraš kao za vrijeme studija.
Naravno, nemjerljivo je iskustvo i praksa sa onim što piše u knjigama itd, no, oboje su usko povezani i jedno ne može bez drugoga..
Ja volim ljude i volim svoj posao, pa i 50 penzića na dan, koji nemaju što raditi, pa samo dolaze da pričaju s nekim

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 21:29   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Ima njih više nego što ti misliš..samo što nažalost odlučuju neki drugi faktori, kao i u svemu ostalome u životu,,

mislim da će ih s vremenom biti sve manje...to sam pročitao u novinama da se u zagrebu za specijalizaciju neurokirurgije javilo samo 2 liječnika...za ostalo malo više...

znam ja da odlučuju mnogi faktori u dobivanju specijalizacije...od ocjena do veza...al samo želim reći da interes polako pada i da će u budućnosti možda studenti dobiti lakše specijalizaciju koju žele i u gradu koji žele...

prije je bilo čak 4-5 studenata na 1 mjesto na prijamnom, a danas je to duplo manje...sve manje ljudi želi studirat medicinu...6 godina studija, staž, specijalizacija, cijeli život se mora učit jer se medicina dinamično mijenja iz dana u dan i na kraju krajeva slaba plaća...
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 07:46   #23 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
sve manje ljudi želi studirat medicinu
Kako si ti odlučio da želiš studirati medicinu?

Isto pitanje i za anck, đekija i cocopuff
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 11:23   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,570
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Oduvijek me zanimao ljudski organizam. A za vrijeme puberteta potpuno sam se posvetio ženskoj biologiji!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 12:19   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

slicno nesto...svidjala mi se biologija treceg razreda,samo smo obradjivali covjeka...
a i cini mi se jako lijep posao...
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 12:29   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,926
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Kako si ti odlučio da želiš studirati medicinu?

Isto pitanje i za anck, đekija i cocopuff
Od malih nogu sam , već od vrtića stalno proučavala ljudsko tijelo. Stalno sam gledala slike , a u osnovnoj, negdje u 2. razredu, moj otac kaže da sam stalno listala medicinsku enciklopediju kod kuće. A kasnije sam počela čak i sama sebe liječiti, neke prehladice, gripe itd. Bila sam mala nadri liječnica. A na kraju osnovne, bilo je definitivno da želim biti liječnica.
Inače, jako volim ljude, i dajem sve od sebe kako bi im pomogla.I kad medicina dođe do granice kada ne može učiniti ništa, tim ljudima pomažem psihički. Previše se vežem za te ljude i to me ponekad jako pogađa.
Možda sam trebala biti časna sestra-medicinska sestra

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Oduvijek me zanimao ljudski organizam. A za vrijeme puberteta potpuno sam se posvetio ženskoj biologiji!

heheheh
i ja..osobito ženskoj, a poslije i muškoj, gdje ih se najviše može udarati , kako bi više izdržali

Citat:
Pravi autor: cocopuff Pogledaj Poruke
slicno nesto...svidjala mi se biologija treceg razreda,samo smo obradjivali covjeka...
a i cini mi se jako lijep posao...
Ma to je prekrasan posao., iako se svačega nagledaš i svakakvih, ali opet ako to voliš i tome se predaš, ideš sa osmijehom na lice na posao..osobito ako te tamo čeka četa lijepih doktorica i sestara, a i doktora i tehničara

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 14:04   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

fascinirao me oduvijek ljudski organizam...djeluje posve usklađeno, skoro pa savršeno...trpi jako puno i svi ga uzimamo zdravo za gotovo...i onda se čudimo kad smo bolesni i dali bi sve samo da smo zdravi...

i tako na neki način mogu pomoći ljudima svojim znanjem...i ako im se ne može pomoći znanošću kao što kaže ancksunamun onda bar razgovorom i potporom...
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 16:22   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 9
Valkirae se izdvaja iz mase

hey! evo ovako: medicina mi se stvarno sviđa, ali gotovo svi mi govore da je to preeedugo i da se baš i ne isplati upisati taj fax, a osim toga da je teško pa više ni sama ne znam šta da vjerujem....
Jel' to tako teško kao što svi pričaju il.....??
aj hvala ti!
Valkirae je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 16:29   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

medicina traje 6 godina...to je samo fax...poslije imaš još staž i specijalizaciju...ali dok specijaliziraš već radiš u bolnici...radiš i učiš za određeno područje medicine (npr. neurologija)

fax je zahtjevan...predavanja, seminari, vježbe, kolokviji, ispiti...također kasnije hodaš po odjelima u bonicama u ibliku vježbi...

kažeš da ti govore da ti se ne isplati...istina ako gledaš samo na financije...no ako želiš upisat medicinu iz ljubavi prema tome ili iz želje da pomogneš ljudima onda se isplati...

ali ako se tebi stvarno sviđa i ti to želiš onda upiši...i meni su govorili da je to jedan od najtežih fakulteta ali ja sam to htio i evo 3. sam godina i nisam požalio...štoviše sve više i više mi se sviđa

na početku je dosadno jer si praktički non-stop na faxu, ali kasnije se to smanjuje...

i ima tu starijih kolega pa ti oni također mogu dat koji savjet više..

Zadnji Uredio pajo-patakRi : 08-03-08 u 16:34.
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 16:42   #30 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Kako financijski ne?

Pa Ancksunamun vozi merđu
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111