| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Medicinski fax u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dr Jekyll Moram priznat da je meni najljepše od kad sam počeo radit. Medicinu konačno shvatiš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax Citat:
Hehehe..Iako čovijek uči cijeli život, ne moraš kao za vrijeme studija. Naravno, nemjerljivo je iskustvo i praksa sa onim što piše u knjigama itd, no, oboje su usko povezani i jedno ne može bez drugoga.. Ja volim ljude i volim svoj posao, pa i 50 penzića na dan, koji nemaju što raditi, pa samo dolaze da pričaju s nekim ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax Citat:
mislim da će ih s vremenom biti sve manje...to sam pročitao u novinama da se u zagrebu za specijalizaciju neurokirurgije javilo samo 2 liječnika...za ostalo malo više... znam ja da odlučuju mnogi faktori u dobivanju specijalizacije...od ocjena do veza...al samo želim reći da interes polako pada i da će u budućnosti možda studenti dobiti lakše specijalizaciju koju žele i u gradu koji žele... prije je bilo čak 4-5 studenata na 1 mjesto na prijamnom, a danas je to duplo manje...sve manje ljudi želi studirat medicinu...6 godina studija, staž, specijalizacija, cijeli život se mora učit jer se medicina dinamično mijenja iz dana u dan i na kraju krajeva slaba plaća...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... | |
| | |
| | #26 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax Citat:
. A na kraju osnovne, bilo je definitivno da želim biti liječnica. Inače, jako volim ljude, i dajem sve od sebe kako bi im pomogla.I kad medicina dođe do granice kada ne može učiniti ništa, tim ljudima pomažem psihički. Previše se vežem za te ljude i to me ponekad jako pogađa. Možda sam trebala biti časna sestra-medicinska sestra ![]() Citat:
heheheh i ja..osobito ženskoj, a poslije i muškoj, gdje ih se najviše može udarati , kako bi više izdržali ![]() ![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |||
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax fascinirao me oduvijek ljudski organizam...djeluje posve usklađeno, skoro pa savršeno...trpi jako puno i svi ga uzimamo zdravo za gotovo...i onda se čudimo kad smo bolesni i dali bi sve samo da smo zdravi... i tako na neki način mogu pomoći ljudima svojim znanjem...i ako im se ne može pomoći znanošću kao što kaže ancksunamun onda bar razgovorom i potporom...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 9
![]() | Re: Medicinski fax hey! evo ovako: medicina mi se stvarno sviđa, ali gotovo svi mi govore da je to preeedugo i da se baš i ne isplati upisati taj fax, a osim toga da je teško pa više ni sama ne znam šta da vjerujem.... Jel' to tako teško kao što svi pričaju il.....?? aj hvala ti! ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax medicina traje 6 godina...to je samo fax...poslije imaš još staž i specijalizaciju...ali dok specijaliziraš već radiš u bolnici...radiš i učiš za određeno područje medicine (npr. neurologija) fax je zahtjevan...predavanja, seminari, vježbe, kolokviji, ispiti...također kasnije hodaš po odjelima u bonicama u ibliku vježbi... kažeš da ti govore da ti se ne isplati...istina ako gledaš samo na financije...no ako želiš upisat medicinu iz ljubavi prema tome ili iz želje da pomogneš ljudima onda se isplati... ali ako se tebi stvarno sviđa i ti to želiš onda upiši...i meni su govorili da je to jedan od najtežih fakulteta ali ja sam to htio i evo 3. sam godina i nisam požalio...štoviše sve više i više mi se sviđa na početku je dosadno jer si praktički non-stop na faxu, ali kasnije se to smanjuje... i ima tu starijih kolega pa ti oni također mogu dat koji savjet više..
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... Zadnji Uredio pajo-patakRi : 08-03-08 u 16:34. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:10.