Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Medicinski fax u Društvo forumu; Ako ideš u medicinu radi novaca ili statusnog simbola - zaboravi! Novaca nema, plaće su male, a i neke kriminalce blagonakonije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-03-08, 16:43   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Medicinski fax

Ako ideš u medicinu radi novaca ili statusnog simbola - zaboravi! Novaca nema, plaće su male, a i neke kriminalce blagonakonije gledaju nego liječnike. Ako ideš iz ljubavi prema medicini - samo naprijed, vratit će ti se 1 000 puta!

Osobno, nikada nisam požalio što sam upisao taj fakultet i opet bih da moram!
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 16:45   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

mislio sam s obzirom na to šta moraš proživjet tijekom faxa i tijekom rada sa ljudima(naravno ne odnosi se to na save ljude) i plaća nije velika na kraju krajeva

ali naša ančica se bavi izvannastavnim aktivnostima

edit: evo kratko i jezgrovito od kolege...
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 17:44   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,919
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Valkirae Pogledaj Poruke
hey! evo ovako: medicina mi se stvarno sviđa, ali gotovo svi mi govore da je to preeedugo i da se baš i ne isplati upisati taj fax, a osim toga da je teško pa više ni sama ne znam šta da vjerujem....
Jel' to tako teško kao što svi pričaju il.....??
aj hvala ti!

Sve je teško , ako se ne uči, osobito redovno..Nije ništa što se ne može.Ako te to zanima, ne slušaj druge nego GO ON
Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Kako financijski ne?

Pa Ancksunamun vozi merđu
Babo jedna

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
mislio sam s obzirom na to šta moraš proživjet tijekom faxa i tijekom rada sa ljudima(naravno ne odnosi se to na save ljude) i plaća nije velika na kraju krajeva

ali naša ančica se bavi izvannastavnim aktivnostima

edit: evo kratko i jezgrovito od kolege...

O kojim to aktivnostim se Ančica bavi

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 21:16   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 9
Valkirae se izdvaja iz mase

eej! A što kažete na stanje u našim bolnicama?
Ne znam za druge gradove....al' u Splitu je.... koma....
Baš sam prije nekoliko tjedana bila tamo(imam neke probleme sa glasnicama ;joj pa sam se razočarala...
katastrofa... kak' je vama???

( Jel' kao na ' Uvod u anatomiju' serija na novoj tv??)
moš si ga mislit!!!!!
pozdrav!
Valkirae je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 21:27   #35 (permalink)
prof. Foruma

Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Valkirae Pogledaj Poruke
eej! A što kažete na stanje u našim bolnicama?
Ne znam za druge gradove....al' u Splitu je.... koma....
Baš sam prije nekoliko tjedana bila tamo(imam neke probleme sa glasnicama ;joj pa sam se razočarala...
katastrofa... kak' je vama???

( Jel' kao na ' Uvod u anatomiju' serija na novoj tv??)
moš si ga mislit!!!!!
pozdrav!
hehehe
naše zdrastvo, ukupno ustrojstvo je na nivou jedne šupe , toliko o uvodu u anatomiju

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 21:42   #36 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Trebamo napraviti jednu peticiju da nam bolnice izgledaju kao Princeton-Plainsboro Teaching Hospital (bolnica Dr. Housa, ako itko gleda)
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 21:51   #37 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Trebamo napraviti jednu peticiju da nam bolnice izgledaju kao Princeton-Plainsboro Teaching Hospital (bolnica Dr. Housa, ako itko gleda)
nemamo ni wc papira u bolnicama, a kamoli da pišemo peticiju da budemo k'o dr,House bolnica

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 22:23   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

Citat:

da to nagovjestimo ministarstvu proglasili bi to ne kao vic godine nego kao vic čovječanstva
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 22:30   #39 (permalink)
prof. Foruma

Planiram ih posjetiti i sve popišati.Osobito onog majmuna od ministra.Njega bi s guštom, onako kao muško

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 22:37   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

za mene u vladi ne postoji ministar zdravstva...

prošle godine nam je ljubičić došao na fax kao neko predavanje držat i pričao čovjek o predizbornoj kampanji...obećanja na n-tu potenciju

kak smo se smijali
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111