| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Medicinski fax u Društvo forumu; hehe ma ne..još ne... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax hehema ne..još ne ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax ak misliš "di mi je pamet bila kad sam upisala ovaj fax" potpuno te kužim" i ja sam se zapitao to pitanje dosta puta ali se sjetim zašto sam ga upisao i koliko volim svoj budući posao makar znam da me ne čeka baš neki bajni, sve 5 posao
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 512
![]() ![]() | Re: Medicinski fax Citat:
vec tesko disem,ajme gospe moja... kako cu ja to | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax Citat:
ponavljaj si, čitaj, stvaraj asocijacije s pojmovima i reci sebi da ti to znaš i da ćeš to sredit...samo bez panike ...pomalo
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Medicinski fax e pajo jesi cuo kad ovaj vic... mene je sad jedna frendica s faxa podsjetila na njega i stvarno se svi medicinari smiju na njega...al' ono od jada-ne zelim sad otaknuti raspravu koji je fakultet tezi... rekli FER-ovcu, pravniku i medicinaru da moraju naučiti napamet cijeli telefonski imenik. na to će FER-ovac: ajme, kako ću ja to, za brojeve ću lako, ali imena nikako... pravnik pak reče: joj, ja ću lako imena, ali brojeve nema šanse... a medicinar: JEL TO ZA SUTRA? ![]() ![]() ![]() -to je ono smijanje od jada |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Medicinski fax Citat:
![]() Samo jedna opaska kod FER-ovaca, ne voli ti gotovo nitko štrebat na FER-u ![]() Uglavnom, samo da pitam, dal je možda splasnulo zanimanje za medicinu, mislim u smislu dal se sve manje ljudi upisuje na medicinski? ![]() | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Medicinski fax Citat:
![]() ma znam ja jednog ferovca koji polozi ispit koji sprema tri dana to su ti svi uber genijalci![]() ma sta ja znam,jel splasno interes ...stalno pricaju da je...a sad jel je ili nije...pojma nemam... | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax Zanimanje za medicinu je itekao palo. Mislim da se 1990 godine (godina više-manje) na medicinu u Zg upisalo oko 350 ljudi, moja generacija (1997) je imala 220 ljudi, kad sam ja diplomiro (2004) se upisalo 180 ljudi. Znači u 15 godina je prepolovljeno. Ne znam točno kako stvari stoje ove godine, ali i ovo je dovoljno za stvorit sliku. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:27.

hehe