Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Medicinski fax u Društvo forumu; hehe ma ne..još ne...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-03-08, 20:40   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,527
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Re: Medicinski fax

hehe

ma ne..još ne

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 17:47   #52 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 512
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

di mi je pamet bila...bemti sve
cocopuff je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 19:04   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

ak misliš "di mi je pamet bila kad sam upisala ovaj fax" potpuno te kužim"

i ja sam se zapitao to pitanje dosta puta ali se sjetim zašto sam ga upisao i koliko volim svoj budući posao makar znam da me ne čeka baš neki bajni, sve 5 posao
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 19:25   #54 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: pajo-patakRi Pogledaj Poruke
ak misliš "di mi je pamet bila kad sam upisala ovaj fax" potpuno te kužim"

i ja sam se zapitao to pitanje dosta puta ali se sjetim zašto sam ga upisao i koliko volim svoj budući posao makar znam da me ne čeka baš neki bajni, sve 5 posao
jadna sam ti ja imam jos ravno 9 tjedana do anatomije ,a pojma o pojmu nemam...
vec tesko disem,ajme gospe moja...
kako cu ja to
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 20:02   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: cocopuff Pogledaj Poruke
jadna sam ti ja imam jos ravno 9 tjedana do anatomije ,a pojma o pojmu nemam...
vec tesko disem,ajme gospe moja...
kako cu ja to
vjerujem da samo tako misliš...čim ti se tako ispiti(pogotovo takvi veliki) počnu približavat, već te počne neka nervoza hvatat...

ponavljaj si, čitaj, stvaraj asocijacije s pojmovima i reci sebi da ti to znaš i da ćeš to sredit...samo bez panike...pomalo
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 20:22   #56 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: pajo-patakRi Pogledaj Poruke
vjerujem da samo tako misliš...čim ti se tako ispiti(pogotovo takvi veliki) počnu približavat, već te počne neka nervoza hvatat...

ponavljaj si, čitaj, stvaraj asocijacije s pojmovima i reci sebi da ti to znaš i da ćeš to sredit...samo bez panike...pomalo
kazem ti da tesko disem cim pomislim na pismeni...uzas
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 18:39   #57 (permalink)
Uvaženi forumas

e pajo jesi cuo kad ovaj vic...

mene je sad jedna frendica s faxa podsjetila na njega i stvarno se svi medicinari smiju na njega...al' ono od jada-ne zelim sad otaknuti raspravu koji je fakultet tezi...

rekli FER-ovcu, pravniku i medicinaru da moraju naučiti napamet cijeli telefonski imenik.
na to će FER-ovac: ajme, kako ću ja to, za brojeve ću lako, ali imena nikako...
pravnik pak reče: joj, ja ću lako imena, ali brojeve nema šanse...
a medicinar: JEL TO ZA SUTRA?

-to je ono smijanje od jada
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 12:22   #58 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: cocopuff Pogledaj Poruke
rekli FER-ovcu, pravniku i medicinaru da moraju naučiti napamet cijeli telefonski imenik.
na to će FER-ovac: ajme, kako ću ja to, za brojeve ću lako, ali imena nikako...
pravnik pak reče: joj, ja ću lako imena, ali brojeve nema šanse...
a medicinar: JEL TO ZA SUTRA?
Dobra, dobra

Samo jedna opaska kod FER-ovaca, ne voli ti gotovo nitko štrebat na FER-u

Uglavnom, samo da pitam, dal je možda splasnulo zanimanje za medicinu, mislim u smislu dal se sve manje ljudi upisuje na medicinski?
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 17:59   #59 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Dobra, dobra

Samo jedna opaska kod FER-ovaca, ne voli ti gotovo nitko štrebat na FER-u

Uglavnom, samo da pitam, dal je možda splasnulo zanimanje za medicinu, mislim u smislu dal se sve manje ljudi upisuje na medicinski?
ne voli nitko strebati ni na medicini

ma znam ja jednog ferovca koji polozi ispit koji sprema tri dana to su ti svi uber genijalci

ma sta ja znam,jel splasno interes ...stalno pricaju da je...a sad jel je ili nije...pojma nemam...
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 11:29   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Zanimanje za medicinu je itekao palo. Mislim da se 1990 godine (godina više-manje) na medicinu u Zg upisalo oko 350 ljudi, moja generacija (1997) je imala 220 ljudi, kad sam ja diplomiro (2004) se upisalo 180 ljudi. Znači u 15 godina je prepolovljeno. Ne znam točno kako stvari stoje ove godine, ali i ovo je dovoljno za stvorit sliku.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114