| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Medicinski fax u Društvo forumu; za 2008./09. kvota je 125 ljudi za medicinu tu u Ri... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax za 2008./09. kvota je 125 ljudi za medicinu tu u Ri
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #63 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax Citat:
![]() Upisi, Medicinski fakultet Rijeka
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |
| | |
| | #65 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax mislim da te naše ministarstvo neće financirat...mogu provjerit pa ti javit
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 512
![]() ![]() | Re: Medicinski fax sto se tice studiranja uz potporu ministarstva,vi iz bih,se ne racunate kao strani drzavljani,bar u zg na mefu...ono dijaspora i te spike... imam dvije frendice(studiraju samnom u zg) iz bih su, jednako su tretirane kao i mi iz hrvatske... dakle ides na prijamni ako zadovoljis broj bodova za upis uz potporu ministarstva onda ides bez placanja,a ako ne onda im platis cca godinu 9000kn i to ti je to... nego kak to da nitko ne prica o ispitima... pajo ,nis se ti ne brines vise? prerastao si to? ![]() Zadnji Uredio cocopuff : 17-06-08 u 12:18. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,078
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax Neračunaju se samo oni koji imaju domovnicu, tj. hrvatsko državljanstvo, a to samo katolici(bosanski Hrvati), ostali se tretiraju kao strani državljani.
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| | |
| | #70 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax Citat:
pa od ispita nemam vremena za žaljenje ![]() šalim se...ove godine sam stisnuo na vrijeme i ostao mi je samo jedan ispit za 9. mjesec tako da ne brinem ![]() jesi riješila anatomiju?
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:45.