| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Medicinski fax u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: pajo-patakRi pa od ispita nemam vremena za žaljenje šalim se...ove godine sam stisnuo na vrijeme ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 515
![]() ![]() | Re: Medicinski fax pajo,jesi li gledao danasnje vijesti na novoj? ministar zdravstva kaze da od iduce godine generaciji koja upisuje prvu godinu ukidaju staz a s njim i pripravnicki ispit,sa diplomom ce dobiti licencu i ravno na specijalizaciju... a u vecernjaku (jucerasnjem) pise da ce to vrijediti za generaciju 2009/2010... |
| | |
| | #73 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax nisam gledao ali sam to čuo još pred mjesec dana...ali ja sam čuo sve kao ti osim toga da neće ukinut staž nego će ga spojit sa 6.-tom godinom samo sam mislio da će to i nas zahvatit...bilo bi super da i mi diplomiramo i odmah krenemo radit i specijalizirat... ali jbg idemo po starom-diploma, staž, državni ispit pa tek onda posao i specijalizacija
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-06-08
Poruka: 6
![]() | Re: Medicinski fax eh da,vidim da nema baš puno ljudi na ovoj temi..no dobro.. imam prjedlog bilo bi dobro staviti nekakve linkove sa ispitnim ptanjima,skriptama,savjetima...lalalalal.il ih uploadat...pa staviti link Pa ako nekom nešta treba a mogu pomoći PM, Riječki fax, a možda nekom pomogne i za neki drugi grad. A evo i vic.. Idu u lov Internist, psihijatar i patolog i vide patku...kaže internist..hmm izgleda kao patka a možda je guska....kaže psihijatar...hm možda je guska a da se osječa kao patka.. Na to patolog uzme pušku--...BOOm i kaže..Fifi donesi je u salu... ![]() Ispričano od jedne legendarne doktorice s patologije-ri |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 515
![]() ![]() | Re: Medicinski fax @ puza imas perpetuum lab.com.hr tamo ces naci sve sto te zanima,od skripti,traceva sa svih mefova...malo dominira mef zg,buduci da su ga oni (mislim)osnovali... eto tek toliko informacija... @pajo...da,trebali bi ga ukomponirati na 6 godinu-al' se vec sad javljaju ljudi koji su zabrinuti da jedina godina na kojoj studenti lade guzicu,nadoknadjuju propusteno ide u zaborav... meni je to bzvz,zato to ne bi onda mogli uvesti za sve studente,svih generacija koje studiraju...pa samo trebaju posemeriti raspored 6 godine,nije da ce ta generacija koja upise prvu odma krenuti sa stazom od prve,pa bi mi kao kasnili... Zadnji Uredio cocopuff : 23-06-08 u 09:18. |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-06-08
Poruka: 6
![]() | Re: Medicinski fax Citat:
a to ovisi od faxa do faxa..pa sam u tom djiru mislio--.. POZZ | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-08-08
Poruka: 8
![]() | Re: Medicinski fax pitanje... namjeravam upisat neki prirodoslovan fakultet.... a kad je rijec o medicinskom u zagrebu...svi vele kako je tesko....da se rade odlucim za neki drugi medicinski u hrvatskoj.... jel zaista tako kompliciran??? |
| | |
| | #80 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax svaki fax je kompliciran ako ništa ne radiš...što se tiče medicine općenito ne samo u zg-u to je jedan fax koji traži organizaciju vremena i žrtvovanje... kao prvo to je fax koji traje 6 godina...onda staž, pa specijalizacija...cijeli život učiš...i to je jedno od financijski potplaćenih područja...omjer živci i život:lova i zasluge je nerealan... evo meni u rijeci je super...odlična ekipa iz svih krajeva HR, naravno ima sebičnih i glupih ljudi kao i svugdje ali manje je takvih tu nego recimo u zg-u kako sam čuo...tamo je stvoreno neko okruženje natjecanja pa svi gledaju kako su prošli malo mareći za kolege...sad koliko istine ima u tome ne znam, ali mislim da ima dosta profesori u rijeci su opušteniji, imaju više razumijevanja i nemaju neki pravac po kojem piče i ne odstupaju od toga već i prihvaćaju neke naše sugestije...uglavnom prema info od nekih studenata koji su bili tu u rijeci i onda se prebacili u zg kažu da je tamo teže zbog rasporeda nastave i mentaliteta fakulteta...ali da je kvaliteta nastave ista ima tu kolega sa zagrebačkog faxa pa ti oni mogu reći nešto više a i točnije sigurno... a moje mišljenje je da jedino što zg ima je bolja oprema i na faxu i u bolnicama, ali rijeka ima bolju, zdraviju atmosferu studiranja
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
![]() |
« zadatak iz fizike
|
jezici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:46.

i kaže..Fifi donesi je u salu...