| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Medicinski fax u Društvo forumu; Ja sam 3 razred gimnazije i planiram upisati medicinski fakultet u Zagrebu. Zanima me koje knige je najbolje koristiti za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-08-08
Poruka: 33
![]() | Re: Medicinski fax Ja sam 3 razred gimnazije i planiram upisati medicinski fakultet u Zagrebu. Zanima me koje knige je najbolje koristiti za ucenje pred prijemni ispitt. Mogu li se koristiti udzbenici biologije, kemije, fizike iz BiH ili moraju biti iz Hrvatske tocnije Zagreba. Pitam ovo jer zivim u BiH i zanima me kako su se pripremali studenti koji nisu zivjeli u zagrebu. |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-08-08
Poruka: 33
![]() | Re: Medicinski fax Ja sam 3 razred gimnazije i planiram upisati medicinu u zagrebu. Zivim u BiH pa me zanima da li za ucenje pred prijemni ispit moram koristiti udzbenike iz Hrvatske ili mogu koristiti one iz BiH. PLEASE HELP |
| | |
| | #83 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax mislim da ti to nema nikakve veze...znanje kemije, fizike i biologije je univerzalno
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #86 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax Citat:
Citat:
vrednuju se ocjene u svim razredima srednje škole iz predmeta biologija, kemija i fizika, opći uspjeh u svim razredima i na završnom ispitu. završni ispit je, jelte, matura ...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | ||
| | |
| | #88 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Medicinski fax gle ovak ti to ide: 660 bodova na razredbenom ispitu (220 po svakom predmetu na sveučilišnim studijima medicine, stomatologije i sanitarnog inženjerstva, a na studiju organizacije, planiranja i upravljanja u zdravstvu 330 po svakom predmetu); 310 bodova na temelju ocjena u srednjoj školi; za pojedinačne posebne uspjehe (dostignuća) mogu dobiti 20 bodova, ali ne više od 30 bodova ako imaju bodove po više osnova. dakle ak imaš sve 5-ce u srednjoj imat ćeš 310 bodova...dakle broj bodova koje donosi uspjeh u srednjoj školi ti ovisi o ocjenama, općem uspjehu i maturi... a na prijamnom ako riješiš 100% imat ćeš 660 bodova...isto tak, dakle, kak riješiš test tako dobivaš bodove... i ak netko ima 5 bodova više od tebe to znači da je ispred tebe 5 bodova...kužiš?...na primjer, on može imat 300 bodova iz srednje a 600 iz prijemnog a ti možeš imat 310 iz srednje a 500 iz prijemnog... dakle taj drugi ima 900 bodova a ti 810...i iako su ti ocjene iz srednje bolje tebi je ukupan broj bodova manji, pa si ispod tog drugog na listi...nema veze što si bolji u srednjoj ak loše napišeš prijemni...zbrajaju se svi bodovi i onda se napravi lista
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
![]() |
« zadatak iz fizike
|
jezici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.

)??
...