| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu u Društvo forumu; Bok! Zovem se Marta i studiram hrvatsku filologiju u Poljskoj, a točno u Sosnowiecu. Sada pišem diplomski rad i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-07-07
Poruka: 1
![]() | Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu Bok! Zovem se Marta i studiram hrvatsku filologiju u Poljskoj, a točno u Sosnowiecu. Sada pišem diplomski rad i trebam neke podatke o hrvatskom, poljskom i engleskom jeziku. Zbog toga pripremila sam malenu anketu. Ova anketa dolje tiče se samo hrvatskog jezika i nije ništa strašno, ima samo 7 pitanja. Ako imate pet minuta bit ću jako zahvalna za Vašu pomoć! Ako želite popuniti ovu anketu, molim Vas najprije napišite broj pitanja, a potom odgovor. 1.SPOL: Žena ili Muž 2.GODINE: 3.NAOBRAZBA: 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog b Ćao c Dobra večer/Dobarvečer d Dobro došli e Kako si?/Kako ste? f Što ima novo? g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Doviđenja b Bog c Laku noć d Vidimo se/Uskoro se vidimo e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! h Zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu 1.SPOL: Žena ili Muž 2.GODINE: 23 3.NAOBRAZBA: VŠS 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: di si mišu, bok, ooooo djevojko, hellllllllllo....... 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: pozdrav, aj bok, asta lam alejkum, vidimo se...... 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog b Ćao c Dobra večer/Dobarvečer d Dobro došli e Kako si?/Kako ste? f Što ima novo? g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Doviđenja b Bog c Laku noć d Vidimo se/Uskoro se vidimo e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! h Zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke[/quote]
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu 1.SPOL: Žena ili Muž 2.GODINE: 16 3.NAOBRAZBA: pohadam gimnaziju 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: (h)ej, pa di si?, bok 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: papa, ciao, bokic, pusa, vidimo se 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog b Ćao c Dobra večer/Dobarvečer d Dobro došli e Kako si?/Kako ste? f Što ima novo? g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Doviđenja b Bog c Laku noć d Vidimo se/Uskoro se vidimo e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! h Zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke[/quote]
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu 1.SPOL: Žena ili Muž 2.GODINE:21.5 3.NAOBRAZBA:četverogodišnja srednja škola,trenutno studiram 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: Ej,Bok,Ćao,Hej 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: Bok,Vidimo se,Ćao 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog b Ćao c Dobra večer/Dobarvečer d Dobro došli e Kako si?/Kako ste? f Što ima novo? g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Doviđenja b Bog c Laku noć d Vidimo se/Uskoro se vidimo e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! h Zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu 1.SPOL: Muž (kaže se muški ili ženski za spol) 2.GODINE: 22 3.NAOBRAZBA: SSS (student) 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: ej, pozdrav, ejla, dobra večer, dobar dan 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: vidimo se, noć, pozdrav, pusa, uživaj 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: h Kako zdravlje? i Servus (ne znam koristi li se oko Zagreba, u Rijeci se nikad nije) j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu 1.SPOL: Žena ili Muž 2.GODINE: 27 3.NAOBRAZBA: SSS 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: Ćao Kako je majstore Di si prika Di si ognjene (ova je najčešća) 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: Bog Vidimo se Do viđenja Sretan put 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu Citat:
*na ovom mjestu, dakle u tom kontekstu ispravno bi ti bilo muški, kao oznaka spola. muž je bračna uloga. sretno s diplomskim! ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu 1.SPOL: Žena ili Muž 2.GODINE:17 3.NAOBRAZBA:trgovac 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: Ej,bog,pa de si,hi 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: aj bok,aj vidimo se,čujemo se,ciao 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog b Ćao c Dobra večer/Dobarvečer d Dobro došli e Kako si?/Kako ste? f Što ima novo? g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Doviđenja b Bog c Laku noć d Vidimo se/Uskoro se vidimo e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! h Zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu 1.SPOL: Žena ili Muž 2.GODINE: 23 3.NAOBRAZBA: studentica 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: Bok, Hej, Ej, Dobar dan, Hello 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: Ćaos, Bok, Zbogom, 'Đenja, Pusa 6.Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog b Ćao c Dobra večer/Dobarvečer d Dobro došli e Kako si?/Kako ste? f Što ima novo? g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Doviđenja b Bog c Laku noć d Vidimo se/Uskoro se vidimo e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! h Zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu 1.SPOL: Žena ili Muž 2.GODINE: 28 3.NAOBRAZBA: VŠS 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: dobar dan , di si , zdravo drugovi , uranio , šta ima 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: doviđenja , vidimo se , ajd , pozdrav , adio 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog b Ćao c Dobra večer/Dobarvečer d Dobro došli e Kako si?/Kako ste? f Što ima novo? g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Doviđenja b Bog c Laku noć d Vidimo se/Uskoro se vidimo e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! h Zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketa, poljska studetica |
« Maturalni rad
|
FOI - Varaždin »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:41.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!