| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu u Društvo forumu; Ako želite popuniti ovu anketu, molim Vas najprije napišite broj pitanja, a potom odgovor. 1.SPOL: Žena ili Muž ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu Ako želite popuniti ovu anketu, molim Vas najprije napišite broj pitanja, a potom odgovor. 1.SPOL: Žena ili Muž 2.GODINE:19 3.NAOBRAZBA:srednja škola za sada 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate:pozdrav, bok, zdravo, dobar dan, hej 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate:papa, bok, vidimo se,čujemo se, pozdrav 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog b Ćao c Dobra večer/Dobarvečer d Dobro došli e Kako si?/Kako ste? f Što ima novo? g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Doviđenja b Bog c Laku noć d Vidimo se/Uskoro se vidimo e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! h Zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,159
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu Citat:
| |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu Ako želite popuniti ovu anketu, molim Vas najprije napišite broj pitanja, a potom odgovor. 1.SPOL: Žena ili Muž 2.GODINE:17 3.NAOBRAZBA:srednja škola za sada 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate:pozdrav, bok, zdravo, dobar dan, hej 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate:ćao, bok, vidimo se,čujemo se, pozdrav 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog b Ćao c Dobra večer/Dobarvečer d Dobro došli e Kako si?/Kako ste? f Što ima novo? g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Doviđenja b Bog c Laku noć d Vidimo se/Uskoro se vidimo e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! h Zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu 1.SPOL: Žena 2.GODINE: 26 (skoro) 3.NAOBRAZBA: vss 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: hej, bok, ciao, dobar dan, poštovanje 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: bok, doviđenja, ćao, vidimo se, pozdrav. 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: b Bog g Ostaj zbogom! i Klanjam se j Ljubim ruke |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 972
![]() ![]() ![]() | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu 1.SPOL: Žena 2.GODINE: 19.5 3.NAOBRAZBA: SSS (studentica) 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: Ej, Bok, Ćao, Hello 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: Bok, Ćao, Vidimo se, Pozdrav 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog b Ćao c Dobra večer/Dobarvečer d Dobro došli e Kako si?/Kako ste? f Što ima novo? g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Doviđenja b Bog c Laku noć d Vidimo se/Uskoro se vidimo e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! h Zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke Proszę , cześć ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu 1.SPOL: Žena ili Muškarac 2.GODINE: 15 3.NAOBRAZBA: Gimnazija 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: bok, di si, šta ima, kako si 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: vidimo se, ajd bok, doviđenja 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog b Ćao c Dobra večer/Dobarvečer d Dobro došli e Kako si?/Kako ste? f Što ima novo? g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Doviđenja b Bog c Laku noć d Vidimo se/Uskoro se vidimo e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! h Zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Godina: 16
Poruka: 130
![]() | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu Bok! Zovem se Marta i studiram hrvatsku filologiju u Poljskoj, a točno u Sosnowiecu. Sada pišem diplomski rad i trebam neke podatke o hrvatskom, poljskom i engleskom jeziku. Zbog toga pripremila sam malenu anketu. Ova anketa dolje tiče se samo hrvatskog jezika i nije ništa strašno, ima samo 7 pitanja. Ako imate pet minuta bit ću jako zahvalna za Vašu pomoć! Ako želite popuniti ovu anketu, molim Vas najprije napišite broj pitanja, a potom odgovor. 1.SPOL: Žena ili Muž 2.GODINE: 16 3.NAOBRAZBA: trenutno idem u srednju, matematichko-prirodoslovna gimnazija, zavrshena osnovna shkola 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: bok, eeeej, kako zhivot?, pa gdje si ti? 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: aj bok, vidimo se, sretan put (i kad nije nikakvo putovanje), aj zbogom 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog b Ćao c Dobra večer/Dobarvečer d Dobro došli e Kako si?/Kako ste? f Što ima novo? g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Doviđenja b Bog c Laku noć d Vidimo se/Uskoro se vidimo e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! h Zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu 1.SPOL: žensko 2.GODINE:25 3.NAOBRAZBA:viša stručna sprema 4.5 POZDRAVA:bok,dobar dan,zdravo,kako je,pomoz bog 5.5 ZA RASTANAK:doviđenja,aj bok,arivederči,ćao,vidimo se 6.ZASTARJELI POZDRAV: k.-sluga pokoran 7.ZASTARJELE TA RASTANAK:kljanjam se |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-11-07 Godina: 20
Poruka: 1
![]() | Re: Molba !!!! Popunite anketu za poljsku studenticu 1.SPOL: Žena ili Muž 2.GODINE: 20 3.NAOBRAZBA: SSS (pohađam fakultet) 4. Izmijenite 5 pozdrava kojih najčešće upotrebljavate: ej!, hej!, bok!, ej ćao!, hello! 5. Izmijenite 5 rastanaka kojih najčešće upotrebljavate: vidimo se!, bye!, aj ćao!, boooook!, javi se! 6. Iz niže spomenutih pozdrava zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Bog b Ćao c Dobra večer/Dobarvečer d Dobro došli e Kako si?/Kako ste? f Što ima novo? g Moje poštovanje h Kako zdravlje? i Servus j Zdravo! k Sluga pokoran 7. Iz niže spomenutih rastanaka zaokružite ove, koje su za Vas zastarjele i arhaične: a Doviđenja b Bog c Laku noć d Vidimo se/Uskoro se vidimo e Budi pozdravljen f (Ja Te) Pozdravljam g Ostaj zbogom! h Zbogom! i Klanjam se (smjerno) j Ljubim ruke Sretno! Pozdrav! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketa, poljska studetica |
« Maturalni rad
|
FOI - Varaždin »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:45.