| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully u Društvo forumu; kakvi ste bili kada ste bili u osnovnoj školi, jeste li bili bully, žrtva ili nijedno od toga. baš me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully kakvi ste bili kada ste bili u osnovnoj školi, jeste li bili bully, žrtva ili nijedno od toga. baš me zanima. znam da smo mi u razredu imali par žrtvi pa smo s njima uvijek igrali američke zuje ako znate šta je to |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully sta je to američke zuje??? mi smo maltretirali ljude uglavnom na tjelesnom.....igrali smo tzv. guze (ako znate sta je to) a oni su bili mete....nije bas neki zestoki bullying ali isto nije ugodno kad te balun opizdi u dupe..... ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Nije mi baš najasnija terminologija, ali kod mene u školi smo imali tipa koji je naplaćivao osiguranje. Terorizirao je velik dio škole, štemao bi svakog tko mu nije platio. Kad smo ga pokušali obuzdati shvatio sam koliko je naš (Šeksov) zakonski sistem usran do daske. Nasilnici ako su maloljetnici su toliko zaštićeni zakonom da je jednostavnije praviti se da ne vidiš nego sam sebe izlagati riziku od kršenja zakonskih prepreka koje štite maloljetnike. (mišljenje jednog profesora) |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,468
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Citat:
Stupid Prank - Google Video
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bully, nasilnici, osnovnoj, s koli, srednjoj |
« HITNO - Mišljenje Europske komisije o napretku reforme javne uprave i pravosuđa
|
Matematičko natjecanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.