Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully u Društvo forumu; kakvi ste bili kada ste bili u osnovnoj školi, jeste li bili bully, žrtva ili nijedno od toga. baš me ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-10-06, 17:39   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,645
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully

kakvi ste bili kada ste bili u osnovnoj školi, jeste li bili bully, žrtva ili nijedno od toga.

baš me zanima.

znam da smo mi u razredu imali par žrtvi pa smo s njima uvijek igrali američke zuje

ako znate šta je to
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 18:57   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 224
keky_98 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku keky_98
Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully

sta je to američke zuje???

mi smo maltretirali ljude uglavnom na tjelesnom.....igrali smo tzv. guze (ako znate sta je to) a oni su bili mete....nije bas neki zestoki bullying ali isto nije ugodno kad te balun opizdi u dupe.....
keky_98 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 19:01   #3 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

a jedan stoji, svi iza njega, i onda ga netko od nas lupi, ako fula tko je onda ga svi lupamo dok ne nabroji 5 vrsta cigareta, ako pisne u bilo koje vrijeme opet ga lupamo, to su baš bile brutalne batine
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 19:01   #4 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Godina: 20
Poruka: 1,175
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

američka zuja to je ono kad šoraš lika dok ne kaže npr tri branda cigareta jel tak?

mi smo igrali trule kobile e to je bila fora prodali smo valjda svim razredima
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 19:23   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 451
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

Šta je to trula kobila?
Hacker55 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 19:26   #6 (permalink)
Administrator

e to ne znam ni ja
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 19:28   #7 (permalink)
mio
prof. Foruma

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

hm opisat riječima je teško znaš ono kad preskačeš kozlič raširenim nogama a oslonac su ti ruke.tak i preskačeš čovijeka samo što se on izmakne a ti završiš na nosu
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 19:34   #8 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,327
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Nije mi baš najasnija terminologija, ali kod mene u školi smo imali tipa koji je naplaćivao osiguranje.
Terorizirao je velik dio škole, štemao bi svakog tko mu nije platio.
Kad smo ga pokušali obuzdati shvatio sam koliko je naš (Šeksov) zakonski sistem usran do daske.
Nasilnici ako su maloljetnici su toliko zaštićeni zakonom da je jednostavnije praviti se da ne vidiš nego sam sebe izlagati riziku od kršenja zakonskih prepreka koje štite maloljetnike.
(mišljenje jednog profesora)
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 19:39   #9 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,468
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: mio Pogledaj Poruke
hm opisat riječima je teško znaš ono kad preskačeš kozlič raširenim nogama a oslonac su ti ruke.tak i preskačeš čovijeka samo što se on izmakne a ti završiš na nosu

Stupid Prank - Google Video

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 19:43   #10 (permalink)
mio
prof. Foruma

e nešto slično tome samo što mi nismo trebicama prodavali nego uglavnom klincima.i ne skačeš sastrane nego preko njega. i da onaj koji je znao foru taj bi se zaletio i puknuo ga nogom u guzicu svom snagom
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bully, nasilnici, osnovnoj, s koli, srednjoj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108