| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully u Društvo forumu; cukarikafe ,ako se ne varam se zove primorska verzija trule kobile a u osnovnoj školi nisam tlačio puno,a nisam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully cukarikafe ,ako se ne varam se zove primorska verzija trule kobilea u osnovnoj školi nisam tlačio puno,a nisam ni bio tlačen. imao sam neke svoje žute minute sa šorama,al nikad nisam nekog namjerno j*** u mozak samo zato jer mi bilo dosadno.. barem tako mislim ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully jedini nasilnici su bili klošari kojih se nisam mogla otarasit, jer sam se rano u osn. razvila.. pa su hormoni malo divljali dečkima.. jednom sam bila opalila šamar pa mi je vratio... pa je moj tata došao u školu ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Veteran | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Nisam nikad nikog maltretirao a niti sam bio maltretiran, možda tu i tamo nekakvo dječje zajebavanje al niš posebno. Bio sam nutralan ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Ajooooj... davno sam ja bio u srednjoj... Mislim da je u moje vrijeme bilo manje tih nasilnika, manje buly-inga... danas je to sasvim izmaklo kontroli... Ja sam u srednjoj (gimnazija - sve sami štreberi) bio jedan od manjih (nižih) i slabijih u generaciji... plus toga odlične ocjene, naočale - tipični geek (nerd)... A bio sam nezgodan, sve sam podjebavao, sa svima se sprdao... baš onako iritantan Ali - razvio sam biznis sa pisanjem pismenih sastavaka koje sam naplaćivao... sve je dobro išlo, dok jedan majmun (ogromna mrcina, već u 2. srednje je imao 1.95 m i 100 kg) nije to otkrio pa me natriskao (našamarao) i zatražio od mene da mu pišem sastave besplatno... E onda ja - ne budi lud - skupim fino svoju ekipu, nas 6, uhvatimo ga jedne večeri ispred škole i isprebijamo ga onako temeljito... iscipelarimo... slomijemo mu rebro... raskrvarimo nos... skoro kao u filmovima... Više me nitko nije gnjavio... a biznis je cvjetao! Pouka - ako te netko dira, okupi ekipu i umlati ga na mrtvo ime. To djeluje preventivno i na sve ostale potencijalne kretene.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #18 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Tako je. Ako ne možeš nekog izmlatit sam, ti dovedi ekipu.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully ja se tu ne slažem, mrzim kad više ljudi tuku jednoga.Budi muško pa se suprostavi dobit češ respect i za to.Ekipa na jednoga svakako ne!! Jel tako da ti nebi volio da te zašora petero ljudi?
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bully, nasilnici, osnovnoj, s koli, srednjoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:19.

,ako se ne varam se zove primorska verzija trule kobile