Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully u Društvo forumu; cukarikafe ,ako se ne varam se zove primorska verzija trule kobile a u osnovnoj školi nisam tlačio puno,a nisam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-10-06, 21:47   #11 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,726
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully

cukarikafe ,ako se ne varam se zove primorska verzija trule kobile

a u osnovnoj školi nisam tlačio puno,a nisam ni bio tlačen. imao sam neke svoje žute minute sa šorama,al nikad nisam nekog namjerno j*** u mozak samo zato jer mi bilo dosadno.. barem tako mislim

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 21:54   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,522
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

jedini nasilnici su bili klošari kojih se nisam mogla otarasit, jer sam se rano u osn. razvila.. pa su hormoni malo divljali dečkima.. jednom sam bila opalila šamar pa mi je vratio... pa je moj tata došao u školu
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 23:13   #13 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Znao sam tuč jednog lika sa pederskim motama, radio je previše sranja i zbog njega sam dobio par topa. Pa bi mu prilipio becku tu i tamo i malo zajebavao
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 10:20   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-11-06
Godina: 58
Poruka: 6
10040 se izdvaja iz mase

koji ste klošari????????? maltretirate slabije KFS
10040 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 10:47   #15 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,027
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Nisam nikad nikog maltretirao a niti sam bio maltretiran, možda tu i tamo nekakvo dječje zajebavanje al niš posebno.

Bio sam nutralan

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 12:01   #16 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ajooooj... davno sam ja bio u srednjoj...

Mislim da je u moje vrijeme bilo manje tih nasilnika, manje buly-inga... danas je to sasvim izmaklo kontroli...

Ja sam u srednjoj (gimnazija - sve sami štreberi) bio jedan od manjih (nižih) i slabijih u generaciji... plus toga odlične ocjene, naočale - tipični geek (nerd)... A bio sam nezgodan, sve sam podjebavao, sa svima se sprdao... baš onako iritantan

Ali - razvio sam biznis sa pisanjem pismenih sastavaka koje sam naplaćivao... sve je dobro išlo, dok jedan majmun (ogromna mrcina, već u 2. srednje je imao 1.95 m i 100 kg) nije to otkrio pa me natriskao (našamarao) i zatražio od mene da mu pišem sastave besplatno...

E onda ja - ne budi lud - skupim fino svoju ekipu, nas 6, uhvatimo ga jedne večeri ispred škole i isprebijamo ga onako temeljito... iscipelarimo... slomijemo mu rebro... raskrvarimo nos... skoro kao u filmovima...

Više me nitko nije gnjavio... a biznis je cvjetao!

Pouka - ako te netko dira, okupi ekipu i umlati ga na mrtvo ime. To djeluje preventivno i na sve ostale potencijalne kretene.
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 12:31   #17 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Godina: 20
Poruka: 1,222
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

to je iz onog filma osveta šmokljana (šala mala nemoj me tužit)
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 12:48   #18 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Tako je. Ako ne možeš nekog izmlatit sam, ti dovedi ekipu.
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 12:51   #19 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Godina: 20
Poruka: 1,222
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

ja se tu ne slažem, mrzim kad više ljudi tuku jednoga.Budi muško pa se suprostavi dobit češ respect i za to.Ekipa na jednoga svakako ne!! Jel tako da ti nebi volio da te zašora petero ljudi?
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 12:59   #20 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,216
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Evo jedna prigodna pjesmica

Eminem - Brain Damage

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bully, nasilnici, osnovnoj, s koli, srednjoj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114