Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mio ja se tu ne slažem, mrzim kad više ljudi tuku jednoga.Budi muško ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-12-06, 12:19   #21 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully

Citat:
Pravi autor: mio Pogledaj Poruke
ja se tu ne slažem, mrzim kad više ljudi tuku jednoga.Budi muško pa se suprostavi dobit češ respect i za to.Ekipa na jednoga svakako ne!! Jel tako da ti nebi volio da te zašora petero ljudi?
Naravno da ne bi volio.

Ali ja nikad nisam gnjavio ni triskao nekog dvostruko manjeg i slabijeg od sebe, niti mu prijetio ni uzimao lovu od njega.

A ako se već želiš iživljavat na slabijemu, onda će dobit batine od petorice.

Glumi facu sa nekim tvoje veličine...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 12:21   #22 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,911
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Tako ti je to kad navijaš za Juventus

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 12:48   #23 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Kakve veze Juventus ima sa ovim? Ne kontam
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 13:01   #24 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,826
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Slažem se s ovim kaj je damfisk napisao, ako takav siledžija može napadat i tuć dvostruko manje i slabije od sebe (a jedino valjna na njima i može pokazivati svoju moć) onda i zaslužuje da ga više njih namlati.
Zašto bi njemu bila pružena prilika za fer ravnopravnu borbu kad niti on nije fer i ne napada nekog ravnopravnog sebi nego slabije i manje

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 17:26   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,134
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

mislim da sam bio dosta pokvaren u osnovnjaku,
sorali smo i zajebavali one jadnije i tak,
sve zapravo standardno al imam osjecaj da je danas
puno šugavije bit klinac neg onda..

onda su bar bila neka pravila kaj su se znala
i poštivala...
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 20:10   #26 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-12-06
Poruka: 83
Ozzmosis se izdvaja iz mase

Ja sam bio victim... al sam se zato MAAAAAAAASNOOOO osvetio bullyu!
Ozzmosis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 22:32   #27 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Volio bih vam ispričat metodu kojom se okoristio moj otac u 8 razredu osnove, da bi poduzeo nešto oko momka koji je pao godine više puta, imao 19 godina (pa to je momak za vosjku). Maltretirao je i batinao klince od 14 god, sve dok nije naletio na tatu. Dobro ga je išaketao, ali to mu je bilo zadnji put. Tata je znao da ga sutra čeka ista stvar, pa je provukao par brokava kroz dasku i zavezao za rame, ispod košulja. Kad ga je doša prebiti, tata je namjestio rame. Fijuuuuuuuuuuuum *SPLASH*. Kaže da se još sijeća bijelog tkiva moment prije nego je krv šikljala u mlazovima. Ruka - unakažena. Sutradan dolazi otac nasilnika žaliti se djedu, da je tata (14ogodišnjak) prebio njegovog sina (19ogodišnjak). Djed ga je ganjao po cijelom selu, tukao nogom u dupe gdje je stigao.

Eto nasilje se može riješit bez nasilja
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 16:16   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-12-06
Poruka: 83
Ozzmosis se izdvaja iz mase

heeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeeee
Ozzmosis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 21:42   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

zakon...e svasta hehe

ja sam maltretirala sve zivo
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 07:52   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Prvenstveno, zašto se uopće na nekoga postavljati? Da dokažeš da si jači, bolji, brži, okretniji? Izaberi sport po svom ukusu pa se odmjeri sa svojim istomišljenicima. Ja sam možda pretpotopni primjerak ovdje, ali stvarno nismo upotrebljavali silu osim kada smo se morali braniti, a tek su tada "protivnici" vidjeli da nismo samo bezazleni sportaši koji po čitav dan gube vrijeme na treninzima i druženjima s vršnjacima.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bully, nasilnici, osnovnoj, s koli, srednjoj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114