| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mio ja se tu ne slažem, mrzim kad više ljudi tuku jednoga.Budi muško ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Citat:
Ali ja nikad nisam gnjavio ni triskao nekog dvostruko manjeg i slabijeg od sebe, niti mu prijetio ni uzimao lovu od njega. A ako se već želiš iživljavat na slabijemu, onda će dobit batine od petorice. Glumi facu sa nekim tvoje veličine...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Veteran | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Slažem se s ovim kaj je damfisk napisao, ako takav siledžija može napadat i tuć dvostruko manje i slabije od sebe (a jedino valjna na njima i može pokazivati svoju moć) onda i zaslužuje da ga više njih namlati. Zašto bi njemu bila pružena prilika za fer ravnopravnu borbu kad niti on nije fer i ne napada nekog ravnopravnog sebi nego slabije i manje
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully mislim da sam bio dosta pokvaren u osnovnjaku, sorali smo i zajebavali one jadnije i tak, sve zapravo standardno al imam osjecaj da je danas puno šugavije bit klinac neg onda.. onda su bar bila neka pravila kaj su se znala i poštivala...
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Volio bih vam ispričat metodu kojom se okoristio moj otac u 8 razredu osnove, da bi poduzeo nešto oko momka koji je pao godine više puta, imao 19 godina (pa to je momak za vosjku). Maltretirao je i batinao klince od 14 god, sve dok nije naletio na tatu. Dobro ga je išaketao, ali to mu je bilo zadnji put. Tata je znao da ga sutra čeka ista stvar, pa je provukao par brokava kroz dasku i zavezao za rame, ispod košulja. Kad ga je doša prebiti, tata je namjestio rame. Fijuuuuuuuuuuuum *SPLASH*. Kaže da se još sijeća bijelog tkiva moment prije nego je krv šikljala u mlazovima. Ruka - unakažena. Sutradan dolazi otac nasilnika žaliti se djedu, da je tata (14ogodišnjak) prebio njegovog sina (19ogodišnjak). Djed ga je ganjao po cijelom selu, tukao nogom u dupe gdje je stigao. Eto nasilje se može riješit bez nasilja ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Prvenstveno, zašto se uopće na nekoga postavljati? Da dokažeš da si jači, bolji, brži, okretniji? Izaberi sport po svom ukusu pa se odmjeri sa svojim istomišljenicima. Ja sam možda pretpotopni primjerak ovdje, ali stvarno nismo upotrebljavali silu osim kada smo se morali braniti, a tek su tada "protivnici" vidjeli da nismo samo bezazleni sportaši koji po čitav dan gube vrijeme na treninzima i druženjima s vršnjacima. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
![]() |
| Tagovi: bully, nasilnici, osnovnoj, s koli, srednjoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:43.

pametni znaju