| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Pouka - ako te netko dira, okupi ekipu i umlati ga na mrtvo ime. To djeluje preventivno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully pa i jos se desava, samo se malo maknulo iz grada u naselja
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Citat:
![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: Split
Poruka: 27
![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully u osnovnoj nikad nisam tukao bezveze, ali niko me nije dirao jer sam imao repjutejšn tj. mogao sam se branit. sto se tice skupljanja 5orice na jednoga to je shit, ako ga os nalemat lipo odes uzmes letvu i razbijes mu rebra glavu i sve ostale vaznije dijelove tijela. sto se tice strit fajta... to su bili dani. mi ekipa iz jednog kvarta se okupimo i dogovorimo fajt s drugim kvartom za sutra i onda se nas 50 okupi i njih 50. rijetko bi bilo sto ozbiljno ali smo jedanput napali ove s drugog kvarta bilo ih je 50ak i 40ak je odma uvatilo crtu kad nas je vidilo a ovih 10 sta su ostali (hrabro su se borili) su dobili takve batine (zamislite scenu iz srednjeg vijeka kad se 2 vojske sudaraju) da je policija dolazila i istrazivala po kvartu ko je to radio, neki mali je dobio letvom (bila je tanka) po ramenu odozgo i ona se raspala, jedan je imao 4 sava na glavi. ali nisu isto bili picke kad nisu pobigli. ja srecom nisam u tome sudjelovao jer je bilo manje njih pa sam mislio nije fer. sutradan jke bila gora scena. ovaj put smo se mi branili, a oni su pozvali 4 kvarta i jos oni (cirka 120). i mi poslali izvidnika (vojna spika) da vidi koliko ih je, on dolazi za 3 min i govori "ima ih pun kurac cilo igraliste je puno" (cili uzdisan). i sad ovaj glavni govori ka da necemo pobic nego ostat i dobro niko nista. al za 10 minuti kad gledas oko sebe primjecujes da je pola uvatilo crtu, ono neprimjetno. i sad kad smo mi svojin ocima vidili koliko ih ima uvatili smo takvui crtu da smo trcali do iznemoglosti uz jednu uzbrdicu (taman pocela padat kisa a uzbrdica je bila cila klizava tj. beton je bio klizav) i sad mi trcimo i padamo i trcimo i nakraju ti smo pobigli (ja i jos 4) i odma cim smo se smirili mi zovemo di su ovi drugi jesu pobigli itd. i kad se stvar smirila vracamo se mi za 1 uru na mjesto "bitke" i vidimo lika sta je govorija da ostanemo sa njin. cii ispribijan, oko crveno, krvav. bija je jos jedan sa njin sta je bija ima rodaka iz tog protivnickog kvarta pa su se ipak izvukli od jos gorih batina. i on nama govori pa jesmo li se dogovorili da cemo ostat. bilo mi ga je tako za sta san ga ostavija ali jebiga. malo sam se zapricao |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully nisam nikad imao problema s nasilnicima, bio sam jedan od jačih u razredu, imao sam (još uvijek imam) dobru ekipu.........ali ja se nisam skoro ni tukao...bio sam društven i dobar sa skoro svima
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: bully, nasilnici, osnovnoj, s koli, srednjoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.

Pali gume a ne dušu