| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully u Društvo forumu; Ja nemam nekih problema u srednjoj al volio bi neke dobro namlatit al mi je bed kad se stalno drze ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully u osnovnoj sam definitivno bia bully xD al u srednjoj sam se promjenia, nikog ne zajebavam al kad neko mene onda ga naleman ka stoku ![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 42
Poruka: 130
![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Nasilnike treba izbaciti iz škole i kazniti ih drastično!
__________________ This is where we HOLD THEM!!! This is where we FIGHT!!! This is where they DIE!!! Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-07 Godina: 18
Poruka: 17
![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Nikad nisam bio bully,al kad je nadamnom neko bully onda je najebo.Prvi put me u 4. razredu neki lik zajebavao (2 godine stariji),pa je osjetio što znači dobit po nosu,rekao mi je samo svaka čast i otišao.Sva sreća višlji sam i izgledam stariji nego što jesam pa nisam imao puno takvih problema![]() |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 77
![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Citat:
i mi smo stalno igrali trule kobile, bilo je dobro samo što je bilo i nekoliko gipseva ![]()
__________________ When god made boys, she was only joking | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully ma znali smo sprdat jedni druge u osnovnoj i srednjoj al sve u granicama nekakve normale, znalo je bit slučajeva kad netko pretjera i bude stvarno dosadan pa onda šake prorade ![]() ali mislim da kako generacije idu, da je to sve veći problem u školstvu, djeca sve više maltretiraju jedni druge a kako vidite počela je često i maltretaža profesora (zamislite -već postoje i takvi slučajevi , a nekada se profesora poštovalo kao boga)
__________________ |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,696
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully ahahah u srednjem vijeku si dobia sibom po supku ako radis sranja u skoli,sad profesorima lete auta u zrak,skidaju se felge,probijaju gume,cupaju retrovizori ![]() sta se tice maltretiranja nikad nisam bia taj đir,niti sam bia maltretiran..
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-07 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 39
![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully nisam bila niti jedno od tog dvoje....bila sam ko duh u skoli...ali bilo ljudi koje su mucili...jbg...mislim svasta su im govorli ma jadni ljudi....jako mi je zao njih li vratit ce im oni kad tad.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bully, nasilnici, osnovnoj, s koli, srednjoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:06.

(2 godine stariji),pa je osjetio što znači dobit po nosu,rekao mi je samo svaka čast i otišao.Sva sreća višlji sam i izgledam stariji nego što jesam pa nisam imao puno takvih problema
samo što je bilo i nekoliko gipseva