| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully u Društvo forumu; Mene su u osnovnoj ubijali psihički i fizički... Jedan dan mi je puko film, donio palicu i počeo mlatiti po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 273
![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Citat:
![]() No nisam ni dala da me itko provocira.
__________________ "Budite onakvi kakvi želite izgledati." (Sokrat) | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-02-08 Lokacija: Balkan
Poruka: 15
![]() | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully Kod nas toga nije bilo previše... Ja sam uvijek bila neutralna, dobra sa svima tak da me se nitko nije usudio dirat ![]() A ak bi ne netko i počeo gnjavit, dečki iz razreda bi me branili... ![]() |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully prije san bija non stop od 1 do 4 razreda žrtva a onda kad san narasta san bija osvetnik lema san sve bully-e (nasilnike)
__________________ samo bjes, želja za osvetom, stvorit če od mene životinju I zato.... samo u jaja, samo u jaja, pokaži malom šta je tehnika ![]() ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nasilnici u osnovnoj i srednjoj školi - Bully U osnovnoj nisam bio bully ali na treninzima jesam. Bilo nas je par u jednom turnusu, par u drugom i onda kada bi se svi našli na zajedničkim treningu u subotu - onda tarapana. A za biti bully u srednjoj školi sam ipak bio prestar. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bully, nasilnici, osnovnoj, s koli, srednjoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.