Ma užas!
Raspravljate o temi Nema više švercanja s X-icom u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; S tuđom studentskom iskaznicom neće se više moći jesti u zagrebačkim menzama, odlučila je Uprava SC-a i švercanje proglasila 'kaznenim ...
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
Ma užas!
stvarno su se okomili na prave kriminalce i ljude oštećuju državu!!
kad se sjetim svojih studentskih dana, ni jedan mjesec mi iznos na x-ici nije bio dostatan do kraja mjeseca. normalno da ćeš onda posudit od nekoga tko se toliko ne hrani u menzi.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
da, mi im radimo troškove...sigurno smo mi riječki studenti napravili 6 miljuna kuna duga riječkom sc-u
studentski zbor i ove u sc-u sve treba pozatvarat
nije to samo problem s riječkim sc-om.
osječki je donedavno imao sanacijskog upravitelja (nisam siguran jel još na čelu), također se radilo o milijunima kuna duga i neisplaćenih potraživanja prema dobavljačima.
čuj, kad može Ivo i ministri, zašto ne bi i oni?![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
u rijeci imaš 3 mjesta za jesti...index je kao najveći, imaš kantinu u studentskom domu (btw imamo jedan jedini dom) i kantinu na medicinskom faxu
sad su u indexu makli gazirana pića, kavu, mislim čak i jaja na roštilju sa menija...ostatak hrane je ono - napunit si trbuh masnoćama i onda si gladan nakon sat vremena
riječki kampus stoji, pogotovo menza na kampusu, za koju se ne zna kad će se otvorit
tako da imaš15-20 tisuća studenata koji se hrane u restorančiću i od sada samo na svoju x-cu, na kojoj se kune jako brzo otope
i naravno studenti su krivi za sve malverzacije...al dobro sad je ionako najbolje vrijeme za krađu i korupciju, pa zašto da to zbor i ostala ekipa i ne čine![]()
blazeni bonovi u moje doba...becki, dva jaja, majoneza![]()
ja sam u zadnjoj generaciji koja je fizički vidjela bonove i koristila ih neko vrijeme
sad neki novi korumpirani klinci predstavljaju studente, a studenti više nisu što su bili, svi su postali apatični i guraju iz dana u dan jer ništa nije njihov problem, a kad tad svaki problem u društvu zahvati svakog čovjeka
žao mi je što više nema bunta u ostalim mladim ljudima![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...