| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi njemački prijevod u Društvo forumu; vidim ima tema engleski prijevod.. ugl moram napravit seminar iz njemačkog,moramo skinit s neta neki text,i to treba ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | njemački prijevod vidim ima tema engleski prijevod.. ugl moram napravit seminar iz njemačkog,moramo skinit s neta neki text,i to treba bit veliko 2 strane,i to moram prevest,a ja njemački blage veze nemam.jel ima neko neki takav tekst o kravama il svinjama il bilo čem što ima veze s poljoprivredom da je preveden? il jel može neko prevest?ja stvarno nemam pojma... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: njemački prijevod moj savjet odi na wikipediu, nasu i njemacku, cesto su to samo prjevodi s engleskog ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: njemački prijevod a ne znam onda ces moat rjecnik u ruke i na muke ![]() ili platit nekome, osim ako nemas nekog dobrog prijatelja koji zna njemacki i to ce ti napravit besplatno...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: njemački prijevod ja stvarno pojma nemam :/ tako da nazalost ne mogu pomoci ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: njemački prijevod Ako ti tekst smije bit originalno na engleskom, onda postoje razni online servisi za prijevod gdje upišeš text npr. na engl. i izabereš jezik na koji hoćeš da ti prevede, u ovom slučaju njemački. ali i tu ćeš morat koristit riječnik jer ti prijevodi nisu baš vjerodostojni, ali može bit od koristi, tj. većinu teksta će ti dobro prevest
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,021
![]() | Re: njemački prijevod Citat:
![]() sta mi ide to na zivce, sta nju boli briga odakle tebi tekst ![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.