Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi osnove elektrotehnike i elektronike sam daoooo juhuuuuu u Društvo forumu; čestitajte mi 38 bodova od 50 to bi bila trojka, ali sam naučio za usmeni pitanja za 2 i dobio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-06-07, 20:48   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,671
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
osnove elektrotehnike i elektronike sam daoooo juhuuuuu

čestitajte mi

38 bodova od 50 to bi bila trojka, ali sam naučio za usmeni pitanja za 2 i dobio sam 2 i tako sam faking sretannnnnnnn juhuuuuuuu

još mi ostala ekonomika i digitalna elektronikaaaaa
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 20:50   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: osnove elektrotehnike i elektronike sam daoooo juhuuuuu

Čestitam, otkako si zaljubljen ide ti učenje
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 20:51   #3 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Čestitam i ja....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 20:54   #4 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Čestitam, otkako si zaljubljen ide ti učenje
natjerala me kučkarka da idem u nsb
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 20:57   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Čestitam gazda!!!

CONGRATS
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 20:57   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
natjerala me kučkarka da idem u nsb

Učit ili...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 21:07   #7 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Na kavu

Čestitam!!!

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 21:14   #8 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Superička Kiki!!!

Čestitam. Vidim ide ti.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 21:15   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,311
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
čestitajte mi

38 bodova od 50 to bi bila trojka, ali sam naučio za usmeni pitanja za 2 i dobio sam 2 i tako sam faking sretannnnnnnn juhuuuuuuu

još mi ostala ekonomika i digitalna elektronikaaaaa
eee fakat znam kak ti je, ja ti idem na isti faks sam smjer elektrotehniku...
Kod mene ti je samo 9 ljudi kolokviralo osnove (ja sam među njima - jedva 2 ), a ostali svi na ispit...
E prošle godine jedan moj frend da ti sve predmete i sam mu ostanu osnove da izađe na ispit i lik ga ruši na sva 4 roka, a ove godine sad isti taj dečko ima 4...
Sjeban predmet nema se kaj, al ak kolokviraš koda si dao pol godine.
Čestitam
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 21:31   #10 (permalink)
Administrator

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Superička Kiki!!!

Čestitam. Vidim ide ti.
još imam njemački u utorak
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: osnove elektronike, osnove elektrotehnike

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111