| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Parcijala i državna stipendija u Društvo forumu; Pozdrav ekipa, jako slabo postam na ovom forumu, ali plz ako netko zna odgovor na ovo neka mi odgovori... studiram ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-10-06 Godina: 21
Poruka: 5
![]() | Parcijala i državna stipendija Pozdrav ekipa, jako slabo postam na ovom forumu, ali plz ako netko zna odgovor na ovo neka mi odgovori... studiram u osijeku, građevinu, i sad sam nažalost upisao parcijalu redovno (potrefilo se malo neucenja i malo lose srece na kolokvijima, al eto popravit cu se), a na prijemnom sam bio u top 10 studenata, pa stoga sam dobivao 500 kn državne stipendije mjesecno... pa me znamima da li ja gubim sada tih 500 kn, ili jos gore, da li ih moram vracati, kakva su vasa iskustva? ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parcijala i državna stipendija nisam previše upućen ali mislim da je uvjet za stipendiju određen prosjek i čini mi se da moraš biti redovan, odnosno da ne padneš... e sad ima tu pametnijih i upućenijih pa pričekaj njih
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned | Re: Parcijala i državna stipendija Citat:
gubiš stipendiju. imam i ja stipendiju->1000kn mjesečno,i uvjet da bi zadržala stipendiju mi je da imam prosjek 3,0... gledaj,ako daš uvjet-kod nas je uvjet 7 predmeta i ako u tih 7 predmeta imaš prosjek koji ti se traži za stipendiju stipendiju nećeš izgubit.jel si upisao redovno drugu godinu,dao uvjet i imo dobre ocijene.-ja pitala to kod nas u referadi. pokušaj navuć još koji predmet na dekanskim rokovima.->a jbg ti si se već upiso-to si se zajebo... kod mene ako padnem moram vratit sve te novce...tj ako ne budem imala prosjek 3,0. i boli njih klinac jesi ti u 10 top studenata il ne njima je važno ono što piše u ugovoru. znači ako ne zadovoljiš njihove kriterije gubiš pravo na stipendiju i ne znam oš ju ti morat vračat ja oću ak padnem a vjerujem da i ti | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:24.