| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi pitanje oko diplome u Društvo forumu; posto sam zavrsio srednju skolu i danas otiso da uzmem svoju diplomu,kad sam otisao reko ja doso po svoju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-08
Poruka: 41
![]() | pitanje oko diplome posto sam zavrsio srednju skolu i danas otiso da uzmem svoju diplomu,kad sam otisao reko ja doso po svoju tiplomu kad oni meni vi ste svoju diplomu podigli neko digo diplomu u moje ime i potpisao se,sad me zanima kako da dodem do svoje diplome.Hvala
__________________ fc barcelona |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje oko diplome Citat:
obrati se direktoru skole, valjda prof zna ko se potpisao, nije mogao doci niko sa ulice i uzeti tvoju diplomu imas prijatelje, neko nesto sigurno mora znati, neko je nesto vidio.
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: pitanje oko diplome Citat:
![]()
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: pitanje oko diplome Gle. Da imaš imalo razuma nebi se brukal tu po forumu (ne samo sa neshvaćenim postom) da ti je netko popalil diplomu pred nosom.. Tuži upravu vodovoda kaj se mene tiče.. A i ostali bi ti trebali dati slični savjet. Nisi valjda mislil da ljudi tu na forumu znaju kako ti treba pomoći u tvojoj kudikamo specifičnoj i nesvakidašnjoj situaciji? Eto. Nemrem cutiti (inaće se piše ć), barem ne tu na forumu... E da. Da mi se je to desilo, možda nebih striktno pazio na gramatiku (nikad nisam do sad) ali barem bi napisao razumljiv post.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.

obrati se direktoru skole, valjda prof zna ko se potpisao, nije mogao doci niko sa ulice i uzeti tvoju diplomu
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!