| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Plavokapica u Društvo forumu; Nisam bia siguran di da stavim ovu temu, ali ovdi mi se cini najprikladnija. Nemam pojma kako ovo da komentiram. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| prof. Foruma | Plavokapica Nisam bia siguran di da stavim ovu temu, ali ovdi mi se cini najprikladnija. Nemam pojma kako ovo da komentiram. Pitam se jeli ovo udzbenik za cijelu Hrvatsku ili samo za navijace Dinama. Hoce li gospodin Pajo Kanižaj napraviti za svaku regiju posebnu pricu, jer ucenici iz Dalmacije ocekuju Bilokapicu .Citat:
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 2,885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavokapica A ništa čudno, takvo je razmišljanje večine ljudi koji žive u metropoli. Očito autori tog udžbenika misli da velika večina dijece koja idu u osnovnu školu, žive u zagrebu i navija za dinamo. Baš bi volio viti na što će izgledati plavokapica u udžbenicima npr. splitske dice kada otvore tu stranicu. ![]()
__________________ Hristo Stoichkov: 'Just hearing the name Real Madrid makes me want to vomit...' |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Plavokapica Ne razumijem čemu drama oko toga !? U dalmaciji nek jednostavno preskoče taj dio gradiva ! Ili nek si naprave svoju "crvenkapicu" !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Plavokapica Koji je ovo debilizam Kakve veze dinamo i hajduk imaju sa školstvom?Takve kretene bi ja na disciplinsku komisiju poslao da vide jesu li uopće sposobni za taj posao.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Plavokapica Nemoj mi upropaštavat provokaciju Čekam damfiska,berta,hajduka1991 ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Plavokapica kretenizam, stvarno žalosno i ja jedva čekam da damfisk i hajduk vide šta je sahasa napisao ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 2,885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavokapica Ovo je samo jedan od primjera u kavoj apsurdnoj zemlji mi živimo. Pa mogli bi makar djecu zaštititi od propagandne mašinerije maksimirskih zvijeri. Zašto se u ovoj državi mora favorizirati sve ama baš sve što je iz glavnog grada. Citat:
![]()
__________________ Hristo Stoichkov: 'Just hearing the name Real Madrid makes me want to vomit...' Zadnji Uredio berto11 : 22-09-07 u 18:04. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: plavokapica |
« Dao sve ispite :D i to najteži sa trojkom juhuuu, riješio godinu
|
Prirodoslovno matematički fakultet »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:27.

Hoce li gospodin Pajo Kanižaj napraviti za svaku regiju posebnu pricu, jer ucenici iz Dalmacije ocekuju Bilokapicu .