| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Plavokapica u Društvo forumu; nastavak.... crvenkapica je počela redovito sudjelovati u navijačkim neredima, zajedno sa svojim dečkom radila je nerede na svim europskim gostovanjima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,358
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavokapica nastavak.... crvenkapica je počela redovito sudjelovati u navijačkim neredima, zajedno sa svojim dečkom radila je nerede na svim europskim gostovanjima dinama. Ispod svoje kapice redovito je znala švercati bengalke i barut za topovske udare. I cijela priča je mogla lipo završiti da nije izglasan zakon o sprječavanju nereda na sportskim terenima. Pošto se plavokapica isticala sa svojom kapom, snimile su je policijske kamere, prilikom gostovanja na poljudu. I kad su je policajci htjeli privesti dečko ju je boreći se kao vuk uspio obraniti. I od onda se plavokapica uozbiljila i ide samo na zapad........., dok joj je dečko dobio tri godine zatvora.
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: Plavokapica Vuk navija za Međimurje,lovac za Rijeku a bakica za Hajduk ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plavokapica Ajme oko čega vi dižete paniku... Onda je se nakon prvih parlamentarnih konačno moglo i prebaciti priču u neku drugu boju jer crvena je nekak slovila kao komunistička. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: plavokapica |
« Dao sve ispite :D i to najteži sa trojkom juhuuu, riješio godinu
|
Prirodoslovno matematički fakultet »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.