| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Počela škola u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: slay hahaha, nije vrag da si i ti tu zavrsio Jesam. Prije nekih 6 godina. Prebolesno iskustvo. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Počela škola Računalstvo je... Danas sam bas upoznao Taneta. Jos uvijek imaju dole ucione u kucici onoj smetlarskoj, Ružica je dobra prvih 12 tjedana ona mi drži radioničke vježbe .Ali fakat nemam pojma šta je amsterdam... Jagoda još predaje hrvatski i to baš mom razredu, a Stojić legenda s velikim čelom jop drži povijest ![]() Ej ljudi tko god dodje do Srednje škole za elektrotehniku i računalstvo (ex ETŠ) neka se javi prije malo meni, pa da barem upoznam ovaj dio forumaša koji su u Rijeci!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,521
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola Citat:
Stojić -zakon lik.netko ga je bio prozvao radeševo![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Počela škola Citat:
Evo jučer sam baš pričao sam prijateljem ........ Uvijek tako nesto ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola Citat:
![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Počela škola Citat:
Riješio sam ja, Jagoda se meni osobno ne svidja bas ipak se malo postarala, ali kazu neki da je dobra jos... Ožanićka predaje mom frendu i razrednica mu je, on se ne zali previse na nju... Stojić se derao na nas kada smo mu se nes smijali: "Šta vi mislite da sam ja budala koja vama tu priča za ništa?!" I tako jos u tom stilu, mi smo se kidali od smijeha...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pocela, s kola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:35.

.