| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Počela škola u Društvo forumu; E da, to je taj čovjek kome je Ožanićka razrednica...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Počela škola E da, to je taj čovjek kome je Ožanićka razrednica... ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,217
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola ma taj Stojic je idiot...skoro me jednom nije izbacio van (mene i jos par likova) zato sto smo nosili kratke hlače s izgovorom "kako mozete, da li u crkvu idete u kratkim hlacama..i meni je vruce pa ih ne nosim" ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola Citat:
Ne znam baš mebni je ozanićka bila pozajebana. Nisi mogao disat na njenom satu, al sam ja prkosio namjerno .Heee,ehe | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola koliko se trave poduvalo u amsterdamu ebga ne znam ti točno objasnit. kad prođem onuda nabacim sliku. mislim da čak i piše amsterdam. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Počela škola Ma daj, ajde, rekao sam kada budete isli tamo javite se meni isto... I osim sto cu vas uponati kao forumase iz Rijeke, morate mi pokazati sve tajne SŠER-a (ex ETŠ-a) ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Počela škola Citat:
Dipl. Ing. stroj. g. Slay ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pocela, s kola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:43.

Ne znam baš mebni je ozanićka bila pozajebana. Nisi mogao disat na njenom satu, al sam ja prkosio namjerno