| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Počela škola u Društvo forumu; sranje je to sto te matematike usporavaju, četiri j**** matematike..ostale mi jos 2... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola studiram,umirem.uskoro 3. pomorski fax Oža je bila vještica(meni Matić bio razrednik )-znam da je ekipu slala na instrukcije kod kolegice,a i obratno tako da su se g dobro potkožile s dodatnom zaradom uz plaću.al kao što rekoh-meni najveće govno tamo je bio štajduhar(ne trebam ni dodat da sam imao popravni ),nije ni čudo da je onu alfu uvijek parkirao gore kod marketa ili je dolazio s jugićem.Jel predaje još Semenčić(onaj mali žuti s debelim oćalama,dole je predavao u onoj učionici kod ulaza-strojevi se zvao predmet) mi smo ga zvali japanska buba:čekić u biti kad malo pogledaš,za većinu profesora smo imali nadimak matić-herr flick saraf-bos lee ,ipak je on trenirao neku borilačku vještinu štajduhar-metla juretić-što,što škobo-šef semo-japanska buba stojić-radeševo šterbenc-cipela gle u šta se pretvorila tema počinje škola. Preimenujte to u etš ri |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola mislim da imam juretica na kompu, ali jako se slabo cuje..cek http://rapidshare.de/files/32777237/Juki_Test.MP3.html
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 11-09-06 u 23:31. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola Citat:
u prosječnoj rečenici on je po 3 puta ponovio:daj daj,što što i čovječe ![]() | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Počela škola A Jure (The Što-Što) je meni razrednik hahahahahha, prvu godinu TC, ove godine nista, trecu godinu ce mi Finomehaniku drzati. A legenda, kada se naljutio na jednog tipa iz mog razreda ja mislim da je u jednoj recenici izgovorio oko deset puta čovječe. A ono kada kaze da mu pridrzis rad iz TC-a pa uzme kemijsku i propara ti ga, hahahahah...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Počela škola Citat:
-Štajduhara znam, ali sva sreca nis mi nije, znam da kod njega imas maturalne... -Semenčić jos predaje Matić - herr flick to nisam znao hahhaha stravaSaraf isto mi je nepoznat taj nick mi ga zovemo Šaraf Štajduhara isto neznam kako ga zovu ovi stariji jer meni kao sto rekoh nist ne predaje... Juretić i je što-što ili meštar Škobo nam je samo Škobo, ali šef nije loše ![]() Semenčića neznam kako zovu jer meni nis ne predaje Stojić mi predaje, ali mi ga zovemo VelikoČelo, ne kuzim ovo radaševo uopće... naravno Šterbenc je Cipela jos uvijek, boqte kakvu nogu ima tip ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pocela, s kola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:54.

)-znam da je ekipu slala na instrukcije kod kolegice,a i obratno tako da su se g dobro potkožile s dodatnom zaradom uz plaću.