| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Počela škola u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: slay popara ga, zguzva i kaze, "baci to da niko ne vidi" Eh nije se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Počela škola Citat:
![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola ahhahaa, upravo me podsjetio na jednog lika (ima videoclip) di izgovori pun k**** puta "bre" ![]() evo ![]() http://www.mycoolclips.com/?v=98d4c6...fe8c83b90f6fa0
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Počela škola Ma Juretić kada je nesto ufuran ili ljut izgovori vise puta covjece, kada ti kazem, ljutio se na frenda iz razreda i u JEDNOJ recenici je rekao deset puta čovječe od toga 3-4 puta za redom ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Počela škola al sam se nasmijao citajuci ove postove. zaboravili ste da je Bolicev nadimak Vuk. da li jos Domancic pije "caj" (a to definitivo nije caj nego vino, rum, etc.) da li je jos Ruza cistacica? jel Vilenica jos ima sliku Tudjmana u uredu? jel Jagoda jos uvijek izbaci dekolte kad ides na usmeni da te dezorijentira? jel kod sostarica jos uvijek lete papirnati avioni? jel se jos cuga kod marketa? jel ruzica jos nosi minice? jel spencer i tane jos idu zajendo na pivu (cini mi se da su jedno vrijeme prekinuli kad je spencera stresao srcani)? Jel Mira jos bazdi tako jako da je mozes nac u kojoj je ucionici? jel saraf jos prica "anegdote"? jel ona iz zemjopisa jos trzava?
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola ili kad ti iz TC-a ide ispravljat crtež, nikad olovkom a uvijek kemijskom tako da ti ga dobro zasere pa moraš ponovo ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola Citat:
hah koji dsmra,sad sam se sjetio kako me je prcao s onim crtežom koji uvijek daje preko zimskih praznika.nekih 9 krivulja,sinusoida i šta ti ja znam.uglavnom donesem ja to njemu da pregleda.on govori,dobro je čovječe ,pa opet malo gleda iz svih kuteva. i već ga krene stavit sa strane kao dobar,a vrag mu ne da mira i opet on ode gledat,pa opet skenira po tom papiru. onda je uzeo kemijsku,crvenu-našao neku greškicu i počeo laganim potezima križat sve po redu. na kraju mi je rekao pogodi-ma daj čovječe uozbilji se malo:čekić :čekić
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola Citat:
Vilenica nikad neću zaboravit njegova ispitivanja i obavijesne razgovore u office-u.kak se zoveš,koji si razred,ko ti je razrednik,ime oca sutra otac u 7 i pol kod mene u ured:čekić :čekić Mira Kopri:čekić nju sam zaboravio skoro. mislim da ona nikad nije prežalila što se zatvorila birtija Barba Frane iza Točke. Je li kockanje u kantini još uvijek dozvoljeno? Trešeta u lovu-samo kod nas about stojić=radeševo radeševo je najviši vrh i spust na platku pa nije teško povezat s stojićevom čelendrom
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... Zadnji Uredio wonderwall : 12-09-06 u 10:14. | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Počela škola Domancic jos uvijek dere po "caju". Ruza je jos uvijek cistacica, sada skuplja plasticne boce .Nisam bio u Vileničinom uredu pa neznam za sliku, Jagoda tu i tamo nabaci dekolte... Neznam za sostarica, kod marketa se cuga, ali tek pred kraj skolske. Ruzica jos nosi minice, Spencer i Tane neidu na pivu vise. Neznam tko je ta Mira, Saraf jos prica "anegdote" bar sam tako cuo od drugih i ova iz zemljopisa nije vise trzava .-Meni je zimski rad iz TC-a prosao iz druge, hehehe. Da u kantini se zna cesce nabaciti karte...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: pocela, s kola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

.