Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Počela škola u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: slay popara ga, zguzva i kaze, "baci to da niko ne vidi" Eh nije se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-09-06, 23:09   #51 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,753
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa
Re: Počela škola

Citat:
Pravi autor: slay
popara ga, zguzva i kaze, "baci to da niko ne vidi"
Eh nije se ni malo promijenio heheheheh

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-06, 23:13   #52 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,922
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ahhahaa, upravo me podsjetio na jednog lika (ima videoclip) di izgovori pun k**** puta "bre"

evo

http://www.mycoolclips.com/?v=98d4c6...fe8c83b90f6fa0

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-06, 23:23   #53 (permalink)
Gamer Guru

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa

Ma Juretić kada je nesto ufuran ili ljut izgovori vise puta covjece, kada ti kazem, ljutio se na frenda iz razreda i u JEDNOJ recenici je rekao deset puta čovječe od toga 3-4 puta za redom

Volkswagen Club Croatia
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-06, 09:30   #54 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

al sam se nasmijao citajuci ove postove. zaboravili ste da je Bolicev nadimak Vuk. da li jos Domancic pije "caj" (a to definitivo nije caj nego vino, rum, etc.) da li je jos Ruza cistacica? jel Vilenica jos ima sliku Tudjmana u uredu? jel Jagoda jos uvijek izbaci dekolte kad ides na usmeni da te dezorijentira? jel kod sostarica jos uvijek lete papirnati avioni? jel se jos cuga kod marketa? jel ruzica jos nosi minice? jel spencer i tane jos idu zajendo na pivu (cini mi se da su jedno vrijeme prekinuli kad je spencera stresao srcani)? Jel Mira jos bazdi tako jako da je mozes nac u kojoj je ucionici? jel saraf jos prica "anegdote"? jel ona iz zemjopisa jos trzava?

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-06, 09:35   #55 (permalink)
Cobo

slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ili kad ti iz TC-a ide ispravljat crtež, nikad olovkom a uvijek kemijskom tako da ti ga dobro zasere pa moraš ponovo

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-06, 09:51   #56 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,509
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: slay
ili kad ti iz TC-a ide ispravljat crtež, nikad olovkom a uvijek kemijskom tako da ti ga dobro zasere pa moraš ponovo

hah koji dsmra,sad sam se sjetio kako me je prcao s onim crtežom koji uvijek daje preko zimskih praznika.nekih 9 krivulja,sinusoida i šta ti ja znam.

uglavnom donesem ja to njemu da pregleda.on govori,dobro je čovječe ,pa opet malo gleda iz svih kuteva. i već ga krene stavit sa strane kao dobar,a vrag mu ne da mira i opet on ode gledat,pa opet skenira po tom papiru.

onda je uzeo kemijsku,crvenu-našao neku greškicu i počeo laganim potezima križat sve po redu. na kraju mi je rekao pogodi-ma daj čovječe uozbilji se malo:čekić :čekić
Odgovori sa citatom
Star 12-09-06, 09:54   #57 (permalink)
Cobo

"vodi računa za drugi put"

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-06, 10:12   #58 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,509
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: fuzija
al sam se nasmijao citajuci ove postove. zaboravili ste da je Bolicev nadimak Vuk. da li jos Domancic pije "caj" (a to definitivo nije caj nego vino, rum, etc.) da li je jos Ruza cistacica? jel Vilenica jos ima sliku Tudjmana u uredu? jel Jagoda jos uvijek izbaci dekolte kad ides na usmeni da te dezorijentira? jel kod sostarica jos uvijek lete papirnati avioni? jel se jos cuga kod marketa? jel ruzica jos nosi minice? jel spencer i tane jos idu zajendo na pivu (cini mi se da su jedno vrijeme prekinuli kad je spencera stresao srcani)? Jel Mira jos bazdi tako jako da je mozes nac u kojoj je ucionici? jel saraf jos prica "anegdote"? jel ona iz zemjopisa jos trzava?
da,Bolić je bio Vuk. Ružu sam vidio da čisti zadnji put na nogometu tamo.

Vilenica nikad neću zaboravit njegova ispitivanja i obavijesne razgovore u office-u.
kak se zoveš,koji si razred,ko ti je razrednik,ime oca
sutra otac u 7 i pol kod mene u ured:čekić :čekić

Mira Kopri:čekić nju sam zaboravio skoro. mislim da ona nikad nije prežalila što se zatvorila birtija Barba Frane iza Točke.

Je li kockanje u kantini još uvijek dozvoljeno? Trešeta u lovu-samo kod nas

about stojić=radeševo
radeševo je najviši vrh i spust na platku pa nije teško povezat s stojićevom čelendrom

Zadnji Uredio wonderwall : 12-09-06 u 10:14.
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-06, 10:40   #59 (permalink)
Gamer Guru

Domancic jos uvijek dere po "caju".
Ruza je jos uvijek cistacica, sada skuplja plasticne boce .
Nisam bio u Vileničinom uredu pa neznam za sliku, Jagoda tu i tamo nabaci dekolte...
Neznam za sostarica, kod marketa se cuga, ali tek pred kraj skolske.
Ruzica jos nosi minice, Spencer i Tane neidu na pivu vise.
Neznam tko je ta Mira, Saraf jos prica "anegdote" bar sam tako cuo od drugih i ova iz zemljopisa nije vise trzava .

-Meni je zimski rad iz TC-a prosao iz druge, hehehe.

Da u kantini se zna cesce nabaciti karte...

Volkswagen Club Croatia
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-06, 10:44   #60 (permalink)
Cobo

to ti je ona sto je jako crvena u faci

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pocela, s kola

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114