| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Počela škola u Društvo forumu; Pa vi se svi tu međusobno poznajete ? Slay ti sad na 2. god strojarstva, a ja se mučim s matematikom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola Pa vi se svi tu međusobno poznajete ? Slay ti sad na 2. god strojarstva, a ja se mučim s matematikom na 1. god. građevine, crteže sam zajebo iz elemenata visokogradnje pa moram ponovo, jebemti kako mi se neda, ako upišem pad bit ću sretan ko mačak ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #62 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola brb ja sam s matematikom u "deep shit". uskoro čeka druga komisija iz jedinice a ne vjerujem da se itko ovdje pozna,samo smo išli a neki joši idu u istu školu |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola wonder, da li znas ti sta o bezuvjetnom upisu..da li se prica sta od tome kod vas? ![]() Btw, "Inženjerska matematika 1 & 2" ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola Citat:
samo moramo diplomirat do kraja 2009 ![]() | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Počela škola Danas nas je Juretic pustio cijeli sat sa SRZ-a, pa sam isao traziti taj neki amsterdam... Ja to ne nadjoh ![]() Inace vam je poznato kada Juretic kaze: "Ma oćeš ti vraga paklenoga" ![]() Vi fakultetlije bivši ETŠovci, kada cete doci do skole???
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #67 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola Citat:
ma to ti je balkonić od one radionice skroz dole(ne one od spencija i taneta,nego ona kad se penješ po onim škalinicama prema kantini)pa baciš oko nalijevo di je ona metalna ograda. tamo je otišlo trave više nego u amsterdamu. otud i ime a doć ću do škole,al ne tako brzo. traume su još prisutne:čekić | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Počela škola amsterdam je na hacijendi, nije tesko nac, sljedi miris vutre ako se jos duva, il se mozda prestalo od kako nema Cemota i Dude ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Počela škola Citat:
![]() Ima jedna kucica za radionice tocno ispred kantine, ta nije i druga kucica je ispod te, ali ta druga nema nikakve balkoncice niti ista slicno . I fakat ne osjeti se vise tamo nigdje okolo miris trave...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pocela, s kola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:35.