| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Počela škola u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daMassa Balkončić? Radionica iznad spencove i tanetove? A da nisu to srusili? Ima jedna kucica za radionice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela škola Citat:
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Počela škola Ajde slikaj pa da vidim... Reci/te vi jos zanimljivosti koje krije nasa skola, bas me zanima... ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-07 Lokacija: RIJEKA Godina: 79
Poruka: 5
![]() | Re: Počela škola uahahhaha da, ETŠ istina, domancic sad ima neku novu salicu za caj, ali i dalje je unutra rakia... bolic jos nije otiso u penziju majke mu jadne Zadnji Uredio daidza : 30-01-08 u 22:41. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 448
![]() | Re: Počela škola znači ista priča kao prije ...svaka čpast domančiću kad bi nas petkom imao blok sat i zimulja vani,pada kiša,naoblačno..doalzimo mi ujutro..a on kao čaj stavi na radijator...nakon 10 minuta svi opijen alkoholnim parama ![]() ![]() a u njegov kabinet kad sam išao za zadnju vježbu s osciloskopom..e to je bio doživljaj..čaše poredane po stolu i postotak rakije u zraku veći nego od postotka u boci ![]() |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-07 Lokacija: RIJEKA Godina: 79
Poruka: 5
![]() | Re: Počela škola moj frend je imao blok sat kod njega i sat vremena nije izlazio iz kabineta dok nisu usli unutra i vidjeli kako spava na stolici s onim 'cajem' na stolu, sutra ispravljam komad kod njega |
| | |
| | #76 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Počela škola Jebote, ne mogu vjerovat ja tek sad vidim ovu temu. Trebalo bi promijenit naslov Završio sam prošle godine tu školu isto. Vidim da se ništa ne mijenja već godinama. ![]() Isti nadimci , iste fore profesora, sve isto ![]() Al ipak Juretića nikad neću zaboravit ![]() prvi sat tc-a on nama krenuo pričat kako moramo imat ravnala i pribor i krene on ako što što ne bu bu što što dete što što imali rrr što rrr ravnala i ako ne bb što što plastična letit će kroz što što ppp što što prozor ![]() taj sat je ponovio u 45 min 250 puta što što, brojali smo mu ![]() Štaleta i dalje zovu metla pretpostavljam haha koji je to lik |
| | |
| | #78 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Isuse pao sam sa stolice kada sam ovo cuo ![]() ![]() ![]() Ima novu salicu za caj u kojoj rakija onda je to salica za rakiju a ne za caj![]() ![]() ![]() edit: nikada nisam bio u toj skoli ali zanimljiva tema ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| ||
| | |
![]() |
| Tagovi: pocela, s kola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.

. I fakat ne osjeti se vise tamo nigdje okolo miris trave...

...svaka čpast domančiću kad bi nas petkom imao blok sat i zimulja vani,pada kiša,naoblačno..doalzimo mi ujutro..a on kao čaj stavi na radijator...nakon 10 minuta svi opijen alkoholnim parama