E, gledaj ti ovo... Recnik u ruke, pa prevodi!
Sve hocete na gotovo!![]()
Raspravljate o temi Pomoc!! u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; Cao!Pozdrav! Eh..treba mi prevod jednog njem teksta,sto prije... ...izgleda ovako: Katia macht sogar Mode,aber nicht zum Anziehen,also keine Tops,Pullis oder ...
E, gledaj ti ovo... Recnik u ruke, pa prevodi!
Sve hocete na gotovo!![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Nisam trazila komentare tog tipa,tako da postedi me bgt!
..a da sam znala sta,vjeruj da ne bih postavljala temu...
ja bih ti pomogla al znam najvjerojatnije manje od tebe
uzmi riječnik!![]()
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Katia čini čak i modni, ali ne i za nošenje, tako da nema tank tops, džempera ili bluze: You make Tattoos.Katia razlikuje njihovi modeli prvo na papiru, pa joj prijatelji mogu birati ono što su kao najbolje. Zvijezda, Sunca, cvijeće, simboli i slova u svim oblicima i bojama Varianten.Die Katia zatim slike s posebnim bojice na tijelo i naravno tetovaže nisu zauvijek: tri do četiri puta weg.Bei tuš i oni svojih prijatelja je Katia apsolutno "in". Tatto sve htio jedan od njenih na leđima, ramenima, ili jednostavno hand.de najveći hit? srca i imena na trbuhu.
Gugl čuda radi.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Svaka cast, ind...![]()
Ma,ne moze rjecnik pomoci icegirl...bit ce kao ovo od ind-a......
ind..tnx,al imam i ja toliko...)
Katja se bavi modom, ali ne odevnim predmetima, tako da nema topova, dzempera ni bluza: Ona radi tetovaze. Katja ih razradjuje prvo na papiru, a onda njeni prijatelji izaberu najbolje. Zvezda, sunce, cvece, simboli i slova u svim varijacijama oblika i boja. Te slike s posebnim bojama radi na telu, ali tetovaze nisu dugotrajne. Posle 3-4 tusiranja nestaju. Za svoje prijatelje Katja je apsolutno 'in'. Svako je zeleo neki tatu za sebe: na ledjima, ramenima, ili jednostavno na rukama. Najveci hit? Srca i imena na stomaku.
![]()