Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 20

Pomoc!!

Raspravljate o temi Pomoc!! u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; Cao!Pozdrav! Eh..treba mi prevod jednog njem teksta,sto prije... ...izgleda ovako: Katia macht sogar Mode,aber nicht zum Anziehen,also keine Tops,Pullis oder ...

Starter Avatar od korisnika niny001
    Datum registracije
    05-12-09
    Starost
    18
    Poruka
    14
    Liked
    0 times

Pomoc!!

Cao!Pozdrav!
    Eh..treba mi prevod jednog njem teksta,sto prije...

...izgleda ovako:

Katia macht sogar Mode,aber nicht zum Anziehen,also keine Tops,Pullis oder Blusen:Sie macht Tattoos.Katia zeichnet ihre Modelle zuerst auf Papier,sodass ihre Freunde auswählen können,was ihnen am besten gefällt. Sterne,Sonnen,Blumen,Symbole und Buchstaben in allen Formen und Varianten.Die Bilder malt Katia dann mit speziellen Buntstiften auf den Körper und natürlich sind die Tattoos nicht für immer:drei-bis viermal duschen und schon sind sie weg.Bei ihren Freunden ist Katia absolut "in".Alle wollten ein Tatto von ihr:auf den Rücken,auf die Schulter oder ganz einfach auf die Hand.Der größte Hit?Herzen und Namen auf dem Bauch.

Znam da ima puno,tako da bilo koliko da se prevede je dovoljno...)..unaprijed hvala..

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Re: Pomoc!!

E, gledaj ti ovo... Recnik u ruke, pa prevodi!
    Sve hocete na gotovo!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Datum registracije
    05-12-09
    Starost
    18
    Poruka
    14
    Liked
    0 times

Nisam trazila komentare tog tipa,tako da postedi me bgt!
    ..a da sam znala sta,vjeruj da ne bih postavljala temu...

Datum registracije
    05-12-09
    Starost
    18
    Poruka
    14
    Liked
    0 times

niko?

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

ja bih ti pomogla al znam najvjerojatnije manje od tebe

uzmi riječnik!
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Katia čini čak i modni, ali ne i za nošenje, tako da nema tank tops, džempera ili bluze: You make Tattoos.Katia razlikuje njihovi modeli prvo na papiru, pa joj prijatelji mogu birati ono što su kao najbolje. Zvijezda, Sunca, cvijeće, simboli i slova u svim oblicima i bojama Varianten.Die Katia zatim slike s posebnim bojice na tijelo i naravno tetovaže nisu zauvijek: tri do četiri puta weg.Bei tuš i oni svojih prijatelja je Katia apsolutno "in". Tatto sve htio jedan od njenih na leđima, ramenima, ili jednostavno hand.de najveći hit? srca i imena na trbuhu.

Gugl čuda radi.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Svaka cast, ind...

Datum registracije
    05-12-09
    Starost
    18
    Poruka
    14
    Liked
    0 times

Ma,ne moze rjecnik pomoci icegirl...bit ce kao ovo od ind-a......
    ind..tnx,al imam i ja toliko...)

Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Katja se bavi modom, ali ne odevnim predmetima, tako da nema topova, dzempera ni bluza: Ona radi tetovaze. Katja ih razradjuje prvo na papiru, a onda njeni prijatelji izaberu najbolje. Zvezda, sunce, cvece, simboli i slova u svim varijacijama oblika i boja. Te slike s posebnim bojama radi na telu, ali tetovaze nisu dugotrajne. Posle 3-4 tusiranja nestaju. Za svoje prijatelje Katja je apsolutno 'in'. Svako je zeleo neki tatu za sebe: na ledjima, ramenima, ili jednostavno na rukama. Najveci hit? Srca i imena na stomaku.

Regularni forumaš Avatar od korisnika TechDE
    Datum registracije
    20-07-07
    Poruka
    109
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
    Katja se bavi modom, ali ne odevnim predmetima, tako da nema topova, dzempera ni bluza: Ona radi tetovaze. Katja ih razradjuje prvo na papiru, a onda njeni prijatelji izaberu najbolje. Zvezda, sunce, cvece, simboli i slova u svim varijacijama oblika i boja. Te slike s posebnim bojama radi na telu, ali tetovaze nisu dugotrajne. Posle 3-4 tusiranja nestaju. Za svoje prijatelje Katja je apsolutno 'in'. Svako je zeleo neki tatu za sebe: na ledjima, ramenima, ili jednostavno na rukama. Najveci hit? Srca i imena na stomaku.

Hehe, svaka čast. Al opet treba prevod. Možda će bit google sada precizniji?

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku