| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Pomoć molim!!!!! u Društvo forumu; Ako netko nešto zna o vehabizmu (pravac u islamu) neka mi javi na PM, molim Vas. Em kaj su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pomoć molim!!!!! Ako netko nešto zna o vehabizmu (pravac u islamu) neka mi javi na PM, molim Vas. Em kaj su sve stranice zaštićene pa se nemože doći do nikakvih konkretnih podataka, em kaj sam pizdila 45 min tražeći...sjetila sam se da bi mogla pitat ovdje. Ja imam neke podatke, ali mislim da to nije dovoljno, pa ako bi netko bio ljubazan barem mi dati neki link... Pljizzzzzzzzzzzzz
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć molim!!!!!
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć molim!!!!! Puno ti hvala. Stvarno sam se najmanje nadala od tebe (sorry, bar sam iskrena). Hvala ti jako puno. Ove kaj imam sve mi zablokiraju, kao neki top secret ispadne. Ako imaš još kaj o njim javi. Puno ti hvala ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć molim!!!!! Evo ti i ovaj tekst, u njemu imaš par linkova na stranice gdje su bili članci o njima: LINK nema problema... nemam ja ništa sa vehabijama ko ni ti sa teroristima u irskoj...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć molim!!!!! Citat:
Puno hvala svima kaj ste mi pomogli. Hvala.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
![]() |
| Tagovi: molim, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.