| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Pomoć oko upisa na fakultete u Društvo forumu; tema je bzvz... ak je već otvorio tu temu ond nek i pita nešto o faxu ili neki savjet ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko upisa na fakultete Citat:
Citat:
![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | ||
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko upisa na fakultete Citat:
![]() @ s3chek: mozda cak i ima.. ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: Pomoć oko upisa na fakultete Ako koga zanima nešto o Filozofskim fakultetu u Rijeci, ima na forumu tema gdje se može pitati (a ni ne moraš biti registriran). Ekipa je sa svih smjerova pa vjerujem da će, tko god pita, ubrzo naići na odgovor. ffri.hr/forum :: Index Ako koga zanima kulturologija, može se meni obratiti. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko upisa na fakultete evo mene zanima ima li na netu koja skripta pitanja za prijemni od ekonomije? ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
![]() |
| Tagovi: arhitektura, edukacijsko rehabilitacijski, ekonomski, farmacija, filozofski, foi, medicinski, pravo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:46.

(