Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Poslijediplomski studij u Društvo forumu; Evo malo tmurna tema na ovom veselom forumu - ali me stvarmo nešto zanima, pa ako ko zna... Da li ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-01-08, 22:40   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 119
latoa se izdvaja iz mase
Poslijediplomski studij

Evo malo tmurna tema na ovom veselom forumu - ali me stvarmo nešto zanima, pa ako ko zna...

Da li je netko od vas upisao koji poslijediplomski studij po pravilima bolonje? Čula sam da će se moći sa završenim nekim drugim fakultetom profesorskog smjera upisati poslijediplomski iz matematike. Zna li tko što o tome?
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 07:40   #2 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Poslijediplomski studij

Iskreno-nemam pojma! Drugi studij? Hmm?

Kaj sad moraš imati dva završena faxa da bi upisao postdiplomski? Nikad od mene doktorice Heeheehehehe

Ja sam prije maštala o postdiplomskom, ali sada kada već radim i mučim se s ovih par ispita kaj mi je ostalo zaista nemam više volje bilo kaj učiti, samo čekam da ovo završim.

Ali eto nikad se ne zna međutim uskoro teško da ću bilo kaj više upisivati.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 14:53   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 909
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: latoa Pogledaj Poruke
Evo malo tmurna tema na ovom veselom forumu - ali me stvarmo nešto zanima, pa ako ko zna...

Da li je netko od vas upisao koji poslijediplomski studij po pravilima bolonje? Čula sam da će se moći sa završenim nekim drugim fakultetom profesorskog smjera upisati poslijediplomski iz matematike. Zna li tko što o tome?
Ja mislim da ti to vrijedi samo za one koji studiraju po bolonji, a ne po starom programu.
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 20:58   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-01-08
Godina: 38
Poruka: 23
nigdimira se izdvaja iz mase
Smile Re: Poslijediplomski studij

Mislim da još niti Primorac a niti Uzelac koji je bio tajnik za visoko školstvo još neznaju sve detalje o bolonji!!
Vjerujem po nekakvim saznanjima koja imam da su i oni svi još uvjek izgubljeni u bolonji:-))
nigdimira je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 21:43   #5 (permalink)
Regularni forumas

latoa se izdvaja iz mase

...ma to da su izgubljeni - je sigurno ... za što god sam pitala, uvik je odgovor bio - pa po starom sistemu je to bilo tako,a sada će doći do nekih promjena samo ne znamo točno kojih ...

... zato sam i otvorila ovu temu, ako je slučajno neko pokupio neku informaciju ...
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 08:01   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-06-06
Godina: 30
Poruka: 130
chunky se izdvaja iz mase

Pa evo, ja sam po Bolognji, upisao sam u 4.mjesecu 2007.
Sta te konkretno zanima, nisam skuzio iz posta?
I prije, a pogotovo sad si mogao zavrsiti jedan faks i upisat psd na drugom, ne znam sta te tu cudi?

Npr. gradevinski inzenjer koji se bavi hidrotehnikom, odnosno vodama (prociscavanje, kanalizacija, vodosnabdijevanje), moze upisati sanitarnu hidrotehniku na medicinskom faksu....po Bolonji bi mogao setat po cijeloj Evropi i "kupit" ECTS bodove na bilo kojem faksu
chunky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 09:32   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 909
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: chunky Pogledaj Poruke
Pa evo, ja sam po Bolognji, upisao sam u 4.mjesecu 2007.
Sta te konkretno zanima, nisam skuzio iz posta?
I prije, a pogotovo sad si mogao zavrsiti jedan faks i upisat psd na drugom, ne znam sta te tu cudi?

Npr. gradevinski inzenjer koji se bavi hidrotehnikom, odnosno vodama (prociscavanje, kanalizacija, vodosnabdijevanje), moze upisati sanitarnu hidrotehniku na medicinskom faksu....po Bolonji bi mogao setat po cijeloj Evropi i "kupit" ECTS bodove na bilo kojem faksu
Da, ali onaj koji je odmah krenuo studirat' po bolonji, a ne netko tko je dilomirao po starom programu. A i po bolonji je još upitno. To je sve još u teoriji, ali u praksi baš i nije tako izvedivo.
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 11:20   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-06-06
Godina: 30
Poruka: 130
chunky se izdvaja iz mase

a ne znam bas....evo ja sam zavrsia faks po starom programu, na psd sam po Bolonji....(odmah doktorat, nema magisterija)...sad, znam da sam mogao neke predmete (al nisam) izabrat na drugim fakultetima i tamo ih slusat.....takoder imam te famozne ECTS bodove, 6 po predmetu...
chunky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 14:28   #9 (permalink)
Regularni forumas

latoa se izdvaja iz mase

Ja sam se ove jeseni dosta raspitivala o pds, pa su mi rekli da je ova godina dosta zeznuta jer je ovo razdoblje gašenja mnogih poslijediplomskih studija po starom sistemu i otvaranja po novom ... rečeno mi je da će se kroz ovu godinu realizirati većina ideja, pa da ću morati pričekati sljedeću.

Kod mene je problem što ja ne pokušavam doći do magisterija ili doktorata, nego nakon završenog jednog fakulteta učiteljskog smjera pokušavam upisati pds matematike istog smjera.
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 21:38   #10 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,884
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Ovako, ja sam prva generacija Bolonjaca na FER-u, kako sada stvari stoje, nakon moje odrađene 3 godine (sad sam treća) dobivaš titulu baccalaureus, i onda ideš na tzv. diplomski studij sljedeće 2 godine nakon koijh dobivaš titulu magistra.

A postdiplomski studij na FER-u ti je doktorat.

Kaj se tiče diplomskog studija, biti će kao prijemni ispit (zbog ljudi koji će se probat prikrpat na diplomski na FER-u ), iako se još nezna kaj će sve biti u njemu, a kako sam načuo nema osobnog plaćanja diplomskog studija, već ti to plaća država, živi bili pa vidjeli

Ali sada bolonja se provodi svagdje drugačije tako da ti za tvoj fax nemogu reći
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103