| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Postavi pitanje o faksu koji te zanima u Društvo forumu; mene zanimaju iskustva s FSBa!!! Kakav je faks? Svi samo govre o FERu!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima frend mi je na FSB-u i poprilicno je zadovoljan... mislim ti tehnicki fakulteti uglavnom idu ako si spreman gotovo svakodnevno uciti, koliko san cuja mehanika malo zajebava, al je poloziva
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 453
![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima da....to si dobro rekao....a mehanika meni nije toliko važna(koliko strojarima )pa nas toliko ne zafrkavaju...ali je shebana dosta...treba dosta toga pazit pri proračunima i crtanjima |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-06-08
Poruka: 2
![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Može mi netko reći koji je omjer pitanja na prijamnom na fakultetu za hotelijerstvo i turistički menadžment u Zaboku, koliko ima pitanja iz hrvatskog, koliko iz matematike, a koliko iz stranih jezika? |
| | |
| | #96 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Bilo je to davno kad sam bila na prijemnom, stvarno se ne sjećam a i bila sam u Opatiji, ne u Zaboku. Vjerojatno je sad drukčije po bologni...
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, koji, pitanje, postavi, zanima |
« Upis u DIF/KIF
|
Pitanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najgora psovka koju ste culi | Baltazar | Baš Razno | 46 | 11-01-08 16:03 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 17:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:26.