| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Postavi pitanje o faksu koji te zanima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn ženo, samo ti želim reći da 8 godina već taj faks u Brodu postoji i da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Faks, Škola ili Posao Citat:
| |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Faks, Škola ili Posao Ma ne ljutim se ja na tebe...ali hajde jednom definiraj svoje pitanje tako da ga nitko drugi krivo ne protumači...ti cijelo vrijeme stavljaš naglasak na faks, pa tako i pitaš postoji li faks....hajde da krenemo ispočetka....faks postoji, ali smjer ne postoji više....tj. ja sam zadnja generacija s informatikom....tko zna možda nekad opet i bude sa informatikom, ali trenutno je čista razredna(bez pojačanog predmeta) I ako si iz Broda, onda najbliži s informatikom nije u Rijeci nego ako nigdje drugdje u Zagrebu, mada ima i u Osijeku. Samo ti pitaj ako te šta zanima o faksu...tu sam da ga reklamiram : |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Faks, Škola ili Posao Citat:
| |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Faks, Škola ili Posao sad tek vidim da ti cijelo vrijeme ne misliš sina upisati na ovaj faks na kojem sam ja jer računalstvo u Rijeci i Varaždinu i recimo Informatologija u Zagrebu nisu ovo što ja studiram, a i FER je skroz treća stvar....jedino što veže ta tri faksa je informatika i skoro pa ništa više...moje je područje osnovne škole, onoga tko studira inforamtologiju je područje srednje škole(koliko ja znam ), a FERovcu skoro pa ni jednom nije cilj da radi u bilo kakvoj školi...Dakle, ovo je već nova tema pa ću je stoga i otvoriti u forumu Škola, Faks, Posao pa nek ti sumnje razriješi netko tko malo više zna o svemu tome jer ja ti mogu samo pomoći u svezi sa mojim faksom ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 83
![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Zanima me onaj faks u Opatiji za Turizam i menagment, ostala bih u Zg-u pa išla u odružnicu Zabok na predavanja, a ispite bi rješavala onda u Opatiji, kaj mislite o tome? Jel netko uopće zna kakav je taj faks?
__________________ Mala Bu |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Znam ja Najbolji frend mi tamo studira tj. on je u Zgu ali ide ponekad u Zabok na ispite i u Opatiju. Okej fax ako ga završiš... Nemaju studentskih prava (koliko ja znam). |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Postavi pitanje o faksu koji te zanima Šta ima u Rijeci na Tehničkom faksu neki smjer koji se tiče baš informatike? Jer znam samo za smjerove elektrotehnika, strojarstvo , politehnika itd.., al nešto sam čuo da sad ima baš smjer za informatiku, a to bi me jako zanimalo s obzirom da sam maturant sada pa se moram odlučiti!
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: faksu, koji, pitanje, postavi, zanima |
« Upis u DIF/KIF
|
Pitanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najgora psovka koju ste culi | Baltazar | Baš Razno | 46 | 11-01-08 15:03 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 16:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:48.

:
), a FERovcu skoro pa ni jednom nije cilj da radi u bilo kakvoj školi...